17.1 C
Cegléd
2024. május 23. csütörtök
spot_img

Randit beszélt meg egy nővel, akiről kiderült, hogy férfi

Egy 20 éves férfi megismerkedett és találkozót beszélt meg egy nővel, de a randevún egy férfival találta magát szemben. Ha már így esett, beült mellé a kocsiba, elgurultak a lakására, majd jelentősebb italozás után kiugrott az ablakon, elkötötte a sértett autóját és elhajtott – állítása szerint. Az eredmény: három eljárás két vármegyében.
Ezeket látta már?

A ceglédi járőrök 2023. február 20-án hajnalban kapták a küldést, hogy egy Jászboldogházáról ellopott gépkocsival a tettes szélsebesen hajt az M4-es autóúton.

A rendőrök Albertirsán találták meg a járművet, az út szélén állt üresen, slusszkulcsa a bal első keréken pihent. A sofőr elszelelt, ám a rendőrök akkorra már tisztában voltak személyazonosságával, így a lakásához indultak. A keresett 20 éves férfi nyitott ajtót, lehelete, támolygása, összefüggéstelen mondatai alátámasztották a már ismert tényt, ő és újdonsült ismerőse erőteljes iszogatást folytattak. Adta magát a szonda, a pozitív eredmény után pedig a mintavétel.

Kihallgatásán előadott sztorija homlokegyenest eltért a jászboldogházai kocsitulajdonosétól. Utóbbi ugyanis úgy nyilatkozott, megismerkedtek a neten, megbeszélték a randit és az este együtt töltését. Iszogattak lakásán, amikor a 20 éves férfi rosszullétre hivatkozott, kiment a mosdóba, majd egy szertornászt is meghazudtoló ugrással kiszökkent az ablakon, beült az áldozat gépkocsijába és elhajtott vele.

Ezzel szemben a 20 éves, névváltoztatása előtt használt nevén bemutatkozó férfi azt vallotta, egy lánnyal ismerkedett meg és beszélte meg a találkozót, ám arra egy férfi érkezett gépkocsival. Állítása szerint elhangzott, hogy elviszi a lányhoz, akivel a virtuális térben beszélgetett.

Az este a váratlan fordulat ellenére a sértett lakásán folytatódott, italoztak, majd egy vendéglátójától kapott cigitől rosszul lett, kiszaladt a mosdóba. Az új ismerős utánament és fogdosni kezdte, amitől lesokkolódott. Felkapta a sértett kocsijának indítókulcsát, kiugrott az ablakon, bepattant a járgányba és elhajtott. Nem tagadta a vezetés előtti alkoholfogyasztást, azt sem, hogy ellopta a kocsit, ráadásul vezetői engedélye sincs.

A Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 20 éves férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást. Az engedély nélkül történő vezetés miatt szabálysértési eljárás indult, a jármű önkényes elvétele bűntettének megalapozott gyanúja miatti eljárást a Jászberényi Rendőrkapitányság folytatja le – írja a police.hu.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...

Két világbajnoki aranyérem

WBL-WKL Nyílt Amatőr K-1/Muay-Thai/K-1 Light/Freeboxing/MMA Világbajnokság! 14 ország, 65 egyesület,...

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...