12.7 C
Cegléd
2024. június 14. péntek
spot_img

Labdázással tiltakoztak

Labdapattogtatással fejezték ki felháborodásukat február 25-én délelőtt szülők és gyerekek a Köztársaság utcai, bezáratott labdázó előtt, amiért elvették a fiatalok sportolási lehetőségét. A Ceglédi Városi Televízió kamerája előtt több gyerek is elmondta mennyire szomorúak, hogy nem tudnak focizni és kosarazni a bekerített pályán.


Az eső sem tántorította el a tiltakozókat attól, hogy a labdázó mellett demonstráljanak, a pályára ugyanis nem léphettek az érvényben lévő bírósági végzés miatt. A tiltakozáson több önkormányzati képviselő is részt vett. Dr. Ferenczi Norbert a közösségi oldalán arról számolt be: „Keressük a megoldást, a soron következő jogi-ügyrendi bizottsági ülésen kiemelt téma lesz a bezárt labdázók ügye és az ide vezető út.”

Mint ismert: be kellett zárni két labdázót a városban. A Köztársaság utcán a volt tiszti lakótelepnél, illetve a csokiházaknál lévőre került lakat. Bírósági döntés kötelezte erre a várost. Egy-egy lakó feljelentése miatt került bíróságra a labdázók sorsa. A döntés értelmében le is kell azokat bontani. Az önkormányzat fellebbez az ítélet ellen a kúriánál.

Hasonló hírek

1 hozzászólás

  1. Ez a tipikus felállás… és nem csak ebben az esetben.
    Egy-két ember egy egész közösség életét meg tudja keseríteni. Legyen az szomszédság, egy utca, egy lakóközösség, vagy egy egész város. A szomorú az, hogy most a fiatalok isszák meg a levét a megkeseredett, önmaga sorsával elégedetlen, majd én “megmutatomezekneka…” habitusú emberek feljelentgetésének.
    (és ide máris zárójelesen beszúrható az a feltételezés, hogy az adott eset majd mennyire hat a “labdaelvonóra” köldött fiatalok lelki egészségére negatívan? …és majd ők is ilyen “boldogságvámpírokká” válhatnak-e a későbbiekben? )

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...