36 C
Cegléd
2024. július 17. szerda
spot_img

30 perc alatt fogták el

Elfogták a jászkarajenői rendőrök azt a helyi fiatalokból verbuválódott csapatot, akik a gyanú szerint egy házba törtek be, és loptak el két láncfűrészt. A „banda” két fiatalkorú tagját több hasonlóval is gyanúsítják.
Betöréshez riasztották a helyi erőket 2023. március 1-én délután Törtelen, ahonnan a bejelentés szerint két láncfűrészt felmarkolva, épp futva távoznak ismeretlenek. A rendőrök rövidre zárták az elfogást, árkon-bokron keresztül futottak a három menekülő fiatal után, fél órán belül a 13, 14 és 15 éves elkövetőt elszámoltatták.
A rendőrségre sorra érkeztek hasonló tartalommal bejelentések. Volt, hogy egy törteli lakásból kamerát loptak és rongáltak meg. Mint később felszínre került, ez is a banda 14 és 15 éves tagjának terhére róható.
A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya velük szemben lopás bűntette és lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást. Harmadik társuk az elkövetéskor nem töltötte be 14. életévét, a hatályos magyar büntetőjogi szabályozás szerint nem büntethető, így ellene a büntetőeljárást megszüntetik.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...