12.7 C
Cegléd
2024. február 22. csütörtök
spot_img

Az alapvető jogok biztosához fordulnak

Több időpontban forgatott a bezárásra ítélt labdázók ügyében a mai napon Cegléden az RTL Házon kívül című műsorának stábja, amely részt vett a Fidesz ceglédi képviselőcsoportjának sajtótájékoztatóján. A frakció tagjai a Nemzedékek az Alföld Kapujáért Alapítvánnyal jelentették be: aláírásgyűjtésbe kezdenek a labdázókért és azt az alapvető jogok biztosához fogják elküldeni annak érdekében, hogy jogszabály módosítást kezdeményezzen a jogalkotónál. “Célunk, hogy ne csak a zajt, hanem a gyerekek jogait is vegyék figyelembe.” – mondták el.

A délután folyamán egy helyi lakos, Tóth Gábor osztott ki kitűzőket a helyszínre érkezőknek “Hajrá gyerekek!” felirattal.

Dr. Csáky András polgármester arról nyilatkozott: várják a Fővárosi Ítélőtábla írásos ítéletét a jogerős döntésről, amivel szemben felülvizsgálati kérelmet nyújtanak be, és többek között az abban szereplő bontási kötelezettség végrehajtásának felfüggesztését kérik. “Nem hagyhatjuk, hogy egy-két egyénnek az akarata a közösség akaratával szemben érvényesüljön. Bízom benne, hogy a több száz család érdeke fog nyerni – mi mindent megteszünk ennek érdekében.”

(Forrás: Cegléd Város Oldala)

Hasonló hírek

1 hozzászólás

  1. …aláírásgyűjtésbe kezdenek a labdázókért és azt az alapvető jogok biztosához fogják elküldeni annak érdekében, hogy jogszabály módosítást kezdeményezzen a jogalkotónál.

    HOL LEHET ALÁÍRNI!!!?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...

Ki lesz 2023 legnépszerűbb ceglédi sportolója?

Idén is a cegledisport.hu facebook oldalán lehet szavazni, hogy...

Milyen egy jó biztonsági őr?

    Egy intézmény, szervezet vagy telephely biztonságának fenntartásában nem elegendő...