28.4 C
Cegléd
2023. szeptember 22. péntek
spot_img

Az alapvető jogok biztosához fordulnak

Több időpontban forgatott a bezárásra ítélt labdázók ügyében a mai napon Cegléden az RTL Házon kívül című műsorának stábja, amely részt vett a Fidesz ceglédi képviselőcsoportjának sajtótájékoztatóján. A frakció tagjai a Nemzedékek az Alföld Kapujáért Alapítvánnyal jelentették be: aláírásgyűjtésbe kezdenek a labdázókért és azt az alapvető jogok biztosához fogják elküldeni annak érdekében, hogy jogszabály módosítást kezdeményezzen a jogalkotónál. “Célunk, hogy ne csak a zajt, hanem a gyerekek jogait is vegyék figyelembe.” – mondták el.

A délután folyamán egy helyi lakos, Tóth Gábor osztott ki kitűzőket a helyszínre érkezőknek “Hajrá gyerekek!” felirattal.

Dr. Csáky András polgármester arról nyilatkozott: várják a Fővárosi Ítélőtábla írásos ítéletét a jogerős döntésről, amivel szemben felülvizsgálati kérelmet nyújtanak be, és többek között az abban szereplő bontási kötelezettség végrehajtásának felfüggesztését kérik. “Nem hagyhatjuk, hogy egy-két egyénnek az akarata a közösség akaratával szemben érvényesüljön. Bízom benne, hogy a több száz család érdeke fog nyerni – mi mindent megteszünk ennek érdekében.”

(Forrás: Cegléd Város Oldala)

Hasonló hírek

1 hozzászólás

  1. …aláírásgyűjtésbe kezdenek a labdázókért és azt az alapvető jogok biztosához fogják elküldeni annak érdekében, hogy jogszabály módosítást kezdeményezzen a jogalkotónál.

    HOL LEHET ALÁÍRNI!!!?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kávézás Ceglédért

Nagykövete lett Swimathon  adománygyűjtő kampánynak Kottes Anikó a FECSKE...

Ceglédi férfit keres a rendőrség

"Rendkívül szimpatikus arcú" ceglédi férfit keres lopás miatt a...

Mindennapi fényvédelmünk

  Tudtad, hogy a nap ultraviola, más néven UV-sugárzása igen...

Az épületek hőszigetelése elengedhetetlen

    A növekvő energiaárak és rezsiköltségek, illetve az otthonok komfortja...

Napi hírek egy helyen: ezt az oldalt elég követned a maximális tájékozottsághoz

    Bár már lecsengőben a klasszikus nyaralós szezon, de még...