24.3 C
Cegléd
2024. július 15. hétfő
spot_img

A Toldy kórház csapata az első

Március 10-én a Nagykőrösi Rehabilitációs Szakkórház és Rendelőintézet adott otthont az MESZK Pest Vármegyei Területi Szervezete szakmai versenyének, ahol 5 csapat, összesen 20 fő mérte össze tudását. A szakmai felkészültséget a különböző ápolásszakmai szituációs gyakorlatokban, tesztben mutatták meg tudásukat a kollégák. A verseny második részében a délután folyamán játékos vetélkedők sora tette próbára a szakmai tudást, gyorsaságot, információátadási képességet. A versenycsapatok Nagykőrösről, Ceglédről, Vácról, Kerepestarcsáról és Budapestről a Rókus kórházból érkeztek.


A Pest Vármegyei Szakdolgozók versenyében a Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet „SÜRGI SHOCK„ csapata szerezte meg az első helyezést, ezzel a győztesnek járó vándorserleg birtokosai lehetnek 1 éven át.
A SÜRGI SHOCK csapat képviselheti Pest Vármegye szakdolgozóit március 25-én az Országos Szakmai Versenyen! A csapat tagjai: Kósik Beáta Csapatkapitány – SBO vezető ápoló, Magyar Erika Anaesth-Intenzív osztály vezető ápoló, Hódi Emese SBO vezető ápoló helyettes, Farkas Eszter SBO diplomás ápoló.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...