14.6 C
Cegléd
2023. október 4. szerda
spot_img

Derékfájós gyógyvíztesztelőket keresnek

Balneológiai kutatáshoz keres önkéntes jelentkezőket a Ceglédi Gyógyfürdő. Olyan 45-75 év közötti jelentkezőket várnak, akik porckopás-meszesedés eredetű gerincbetegség által okozott tartós deréktáji fájdalomban szenvednek és hajlandóak részt venni a kezelésben. A véletlenszerűen kiválasztott jelentkezők egyik fele 15 alkalommal a gyógyvízben fürdőzik, másik fele pedig gyulladáscsökkentő krémet kap és terápiás beszélgetésen vesz részt heti egy alkalommal. Az eredmények összevetésével vizsgálják majd a ceglédi gyógyvíz hatását a mozgásszervi problémákra. Akik nem a fürdőző csoportba kerülnek, azoknak a kutatás befejezésével biztosítják a 15 alkalmas ingyenes fürdőzés lehetőségét.


Aki szívesen részt venne a programban és vállalni tudja a kúra ideje alatt a pontos megjelenést és az orvosi vizsgálatokon való részvételt, jelentkezzen a fürdő diszpécserénél a 06-53-505-009-es telefonszámon, vagy a diszpecser@cegledfurdo.hu e-mail címen.

Hasonló hírek

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Wow, what a great opportunity to be a guinea pig for the Ceglédi Gyógyfürdő’s research. I’m sure plenty of 45-75 year olds with chronic back pain are just dying to jump at the chance to be randomly selected for a 15 day soak in their healing waters. Who needs informed consent when you can just blindly volunteer for a study on your chronic pain?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Egymilliót csaltak ki egy 80 éves nőtől

Egymilliót csaltak ki „óvadékra” a 80 éves nőtől azzal,...

Nemzetközi konferencia – ceglédi előadóval

Az alföld: Petőfi 200 konferenciát szerveztek a Vajdaságban szeptember...

Fűrészláncok, melyek kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek

    Ahhoz, hogy a különböző kerti munkákat gyorsan, hatékonyan és...

Halálfejes lepke Cegléden

Különleges rovar pihent meg Cegléden az Alszegi úton, az...

Hamarosan elkészül a futókör

Folyamatos fejlesztések zajlanak az Újváros szívében, a Vörösmarty téren,...