6.8 C
Cegléd
2024. március 3. vasárnap
spot_img

Derékfájós gyógyvíztesztelőket keresnek

Balneológiai kutatáshoz keres önkéntes jelentkezőket a Ceglédi Gyógyfürdő. Olyan 45-75 év közötti jelentkezőket várnak, akik porckopás-meszesedés eredetű gerincbetegség által okozott tartós deréktáji fájdalomban szenvednek és hajlandóak részt venni a kezelésben. A véletlenszerűen kiválasztott jelentkezők egyik fele 15 alkalommal a gyógyvízben fürdőzik, másik fele pedig gyulladáscsökkentő krémet kap és terápiás beszélgetésen vesz részt heti egy alkalommal. Az eredmények összevetésével vizsgálják majd a ceglédi gyógyvíz hatását a mozgásszervi problémákra. Akik nem a fürdőző csoportba kerülnek, azoknak a kutatás befejezésével biztosítják a 15 alkalmas ingyenes fürdőzés lehetőségét.


Aki szívesen részt venne a programban és vállalni tudja a kúra ideje alatt a pontos megjelenést és az orvosi vizsgálatokon való részvételt, jelentkezzen a fürdő diszpécserénél a 06-53-505-009-es telefonszámon, vagy a diszpecser@cegledfurdo.hu e-mail címen.

Hasonló hírek

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Wow, what a great opportunity to be a guinea pig for the Ceglédi Gyógyfürdő’s research. I’m sure plenty of 45-75 year olds with chronic back pain are just dying to jump at the chance to be randomly selected for a 15 day soak in their healing waters. Who needs informed consent when you can just blindly volunteer for a study on your chronic pain?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Ipari park botrány

Rendkívüli testületi ülés, sajtótájékoztató, elbocsátás, rendőrségi feljelentés - tovább...

650 millió forint a semmiért?

Dr. Csáky András polgármesternek köszönhetően szinte az ürességtől kong...

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...