12.7 C
Cegléd
2024. június 14. péntek
spot_img

Népharag

A Ripost közöl cikket a bezárt ceglédi labdázó ügyéről. A lap azt tudta meg, népharag zúdul a sportpályát és kutyafuttatót lezárató nyugdíjasokra.

Rengetegen véleményezték fórumokon a feljelentő idős embereket. A felháborodott olvasók úgy gondolják, hogy a két idős lakónak egy csendesebb helyre kellene költöznie és nem a lakókat terrorizálnia. Az sem világos számukra, hogy lehet, hogy a hatóság két ember javára döntött egy teljes várossal szemben.

“Elképzelem, otthon is hogy hőböröghetnek, valószínűleg a körülöttük lévő világ szapulása teszi ki az idejük jó részét. Szánalmas értékrenddel és idegrendszerrel bírnak, szégyen és gyalázat.” – írta az egyik kommenttelő. “Nincs az az ember, legyen az akár nyugdíjas is, aki be tudna záratni bármit is! Nincs! A hatóság már igen. Vagyis ott kell és érdemes reklamálni!” – osztotta meg gondolatait egy felhasználó.

Illusztráció

Sokan azt is megkérdőjelezik, hogy vajon van-e családjuk, gyerekeik. És ha igen, ők vajon mit gondolhatnak a fennálló helyzetről? “Biztos ennek a két öregnek nincsen családja. Szégyelljék magukat, amiért így viselkednek. Fogadni mernék, hogy fiatal korukban ők voltak a legnagyobb csibészek, csak már elfelejtették.” – fejtette ki véleményét egy másik olvasó. “Nem gondolkoztak el még el egy kivizsgáláson? Lehet komoly gyógykezelésre szorulnak… Igaz, a rettenetes rosszindulatra és a fiatalok iránti irigységre sajnos nincs gyógyír.” – folytatta egy másik véleménynyilvánító.

A Ripost cikkje itt olvasható…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...