8.6 C
Cegléd
2024. március 3. vasárnap
spot_img

Népharag

A Ripost közöl cikket a bezárt ceglédi labdázó ügyéről. A lap azt tudta meg, népharag zúdul a sportpályát és kutyafuttatót lezárató nyugdíjasokra.

Rengetegen véleményezték fórumokon a feljelentő idős embereket. A felháborodott olvasók úgy gondolják, hogy a két idős lakónak egy csendesebb helyre kellene költöznie és nem a lakókat terrorizálnia. Az sem világos számukra, hogy lehet, hogy a hatóság két ember javára döntött egy teljes várossal szemben.

“Elképzelem, otthon is hogy hőböröghetnek, valószínűleg a körülöttük lévő világ szapulása teszi ki az idejük jó részét. Szánalmas értékrenddel és idegrendszerrel bírnak, szégyen és gyalázat.” – írta az egyik kommenttelő. “Nincs az az ember, legyen az akár nyugdíjas is, aki be tudna záratni bármit is! Nincs! A hatóság már igen. Vagyis ott kell és érdemes reklamálni!” – osztotta meg gondolatait egy felhasználó.

Illusztráció

Sokan azt is megkérdőjelezik, hogy vajon van-e családjuk, gyerekeik. És ha igen, ők vajon mit gondolhatnak a fennálló helyzetről? “Biztos ennek a két öregnek nincsen családja. Szégyelljék magukat, amiért így viselkednek. Fogadni mernék, hogy fiatal korukban ők voltak a legnagyobb csibészek, csak már elfelejtették.” – fejtette ki véleményét egy másik olvasó. “Nem gondolkoztak el még el egy kivizsgáláson? Lehet komoly gyógykezelésre szorulnak… Igaz, a rettenetes rosszindulatra és a fiatalok iránti irigységre sajnos nincs gyógyír.” – folytatta egy másik véleménynyilvánító.

A Ripost cikkje itt olvasható…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Ipari park botrány

Rendkívüli testületi ülés, sajtótájékoztató, elbocsátás, rendőrségi feljelentés - tovább...

650 millió forint a semmiért?

Dr. Csáky András polgármesternek köszönhetően szinte az ürességtől kong...

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...