-3.2 C
Cegléd
2023. november 30. csütörtök
spot_img

Vádat emeltek a szatír ellen

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki szeméremsértő módon mutogatta magát fiatal lányok előtt egy parkban.
A vádirat szerint a negyvenes évei végén járó elkövető 2022 szeptemberében több alkalommal is megjelent a nagykőrösi Cifrakertben azért, hogy ott fiatal lányokkal ismerkedjen. Volt olyan alkalom, amikor azt ajánlotta fel nekik, hogy költözzenek hozzá, de azt elutasították.
2022. szeptember 16-án délután, a férfi ismét megjelent a Cifrakertben, és három tizennyolcadik életévét még be nem töltött lánytól cigarettát kért. Miután kapott egy szálat, azt letette maga mellé a padra. A lányok megkérdezték, hogy azt miért nem szívja el. Erre az elkövető felállt, letolta a nadrágját és az alsónadrágját is. Ezután orális aktusra hívta fel a lányokat és elkezdett előttük önkielégítést végezni.
A három ijedt lány menekülni kezdett, de az elkövető letolt alsó ruházattal, folytatva korábban megkezdett szexuális cselekményét követte őket. Miután a lányok elhagyták a parkot a férfi már nem követte tovább őket. A Nagykőrösi Járási Ügyészség az ügyben szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat az elkövető ellen.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Rémálom az irodai nyomtatás? Nem kell, hogy az legyen!

    A nyomtatók sajnos gyakran lehetnek az irodában a stressz...

Újra Kult Up-oztunk

Cegléden újra a Patkós Irma művészeti iskola látta vendégül...

Év tanára díjak

Átadták november 24-én az "Év tanára" elismeréseket. Matematika, irodalom...

Nemzetközi siker

A Ceglédi VSE utánpótlás birkózói hétvégén Norvégiában nemzetközi kötöttfogású...

Rendőrségi razzia

A napokban közel 600 sebességtúllépést rögzítettek Pest vármegyében. A...