21.2 C
Cegléd
2023. szeptember 23. szombat
spot_img

Tavasz az étlapon

Tóth Pál ceglédi származású, jelenleg a szegedi Alabárdos éttermet vezető séffel készített interjút a Nosalty. A gasztroportál szerint „nevét korán megismerte a szakma, mivel Tóth Pál a kezdetektől teljes erőbedobással, határokat feszegetve igyekszik izgalmasabbnál izgalmasabb fogásokat kínálni a vendégeinek.” A beszélgetésből kiderül „mi teszi” a jó séfet, mi motiválja a mindennapokban. „Én szeretném, ha az ételeim érthetőek, könnyen emészthetőek lennének, de közben minden fogásban megmutatkozik az a hozzáadott érték, ami én vagyok. Nem az a fajta séf vagyok, aki arra törekszik, hogy „hülyebiztos” étlapot írjon…” – fogalmazta meg ars poeticáját a 2022-ben Michelin díjat kiérdemlő séf, de azt is elárulta: kedvenc évszaka a tavasz, amelynek alapanyagai a medvehagyma és a spárga különleges formában jelennek majd meg a szezonális konyhát vivő Alabárdosban.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kávézás Ceglédért

Nagykövete lett Swimathon  adománygyűjtő kampánynak Kottes Anikó a FECSKE...

Ceglédi férfit keres a rendőrség

"Rendkívül szimpatikus arcú" ceglédi férfit keres lopás miatt a...

Mindennapi fényvédelmünk

  Tudtad, hogy a nap ultraviola, más néven UV-sugárzása igen...

Az épületek hőszigetelése elengedhetetlen

    A növekvő energiaárak és rezsiköltségek, illetve az otthonok komfortja...

Napi hírek egy helyen: ezt az oldalt elég követned a maximális tájékozottsághoz

    Bár már lecsengőben a klasszikus nyaralós szezon, de még...