16.1 C
Cegléd
2023. október 4. szerda
spot_img

Hunguest Hotel lesz az Aquarell

Júniustól öt éven át a Hunguest Hotels üzemeltetheti a ceglédi Hotel Aquarell szállodát. A 92 szobás, négycsillagos, kiterjedt wellness részleggel bíró hotel a Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő és a 18 óriáscsúszdával rendelkező Aqua Centrum közvetlen szomszédságában található. – tájékoztatta lapunkat a szállodalánc.
A 2007-ben épült Hotel Aquarellben 60 kétágyas, 24 egybenyitható családi szoba és nyolc apartman található. A szálloda 241 négyzetméternyi vízfelülettel rendelkező wellness részlege élmény- és gyógyvizes medencét, valamint pezsgőfürdőt kínál a szálloda vendégeinek. A szállodától néhány lépésre található Magyarország egyik legnagyobb csúszdaparkja, amely a nyári időszakban kiváló úti célt jelent a családoknak. A szálloda 180 fős, szekcionálható konferenciarészlege kisebb rendezvények megtartására alkalmas.
A fürdők melletti hotelek üzemeltetésében nagy tapasztalattal rendelkező Hunguest Hotels 2028-ig üzemeltetheti a ceglédi szállodát. A Hotel Aquarell csatlakozásával 18 tagúra bővül a Hunguest magyarországi hálózata, és a szállodalánc belép a közép-magyarországi wellness szállodák piacára.


„Stratégiai céljainkhoz jól illeszkedik a Hotel Aquarell üzemeltetési jogának elnyerése, ezzel a saját tulajdonú ingatlanok mellett bővül üzemeltetési szerződéseink száma. Az Alföld kapujában fekvő város legnagyobb turisztikai szolgáltatójaként azért dolgozunk majd, hogy öregbítsük Cegléd hírnevét határainkon innen és túl.” – mondta el Détári-Szabó Ádám, a Hunguest Hotels vezérigazgatója.
Az OPUS GLOBAL-hoz tartozó Hunguest Hotels a vezető vidéki szállodalánc, egységei fürdőélményt, minőségi gasztronómiát és önfeledt pihenést nyújtanak megfizethető áron Bükfürdőtől Nyíregyházáig az ország legnépszerűbb fürdővárosaiban. A vállalat három éve megkezdett fejlesztési programjának keretében 2023-ban 800 felújított szobát ad át vendégeinek.
Sajtókapcsolat: press@hunguesthotels.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Egymilliót csaltak ki egy 80 éves nőtől

Egymilliót csaltak ki „óvadékra” a 80 éves nőtől azzal,...

Nemzetközi konferencia – ceglédi előadóval

Az alföld: Petőfi 200 konferenciát szerveztek a Vajdaságban szeptember...

Fűrészláncok, melyek kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek

    Ahhoz, hogy a különböző kerti munkákat gyorsan, hatékonyan és...

Halálfejes lepke Cegléden

Különleges rovar pihent meg Cegléden az Alszegi úton, az...

Hamarosan elkészül a futókör

Folyamatos fejlesztések zajlanak az Újváros szívében, a Vörösmarty téren,...