23.2 C
Cegléd
2023. október 3. kedd
spot_img

Futókör a Malomtó szélen

A körzet képviselője dr. Ferenczi Norbert videóban számolt be az új futókör építéséről a Malomtó szélen. A területen 805 méter hosszan épül futópálya 1,2 méter szélességben. „A futópálya anyaga vízzáró, ún. finischer réteggel lezárt szendvics szerkezetű burkolat. A rétegrend kopásálló, napsugárzás álló, UV álló faggyal és akár árvízzel szemben ellenálló. A rétegrend kialakítására, amit a mellékelt keresztszelvényen látnak nagy hangsúlyt fogunk fordítani, tekintettel arra, hogy a terület gyakran belvizes. A projekt teljes költségvetése bruttó: 69 681 618 Ft. Ebből pályázaton nyert támogatás bruttó: 27 500 000 Ft” – tájékoztatott a képviselő, aki hozzátette a Vörösmarty téren is épül egy kisebb futókör.

Hasonló hírek

2 HOZZÁSZÓLÁS

    • Eloszor nekem is nagyon soknak tunt, de utana szamolva, mar nem ordogtol valo az osszeg.
      Peldanak az alabbi linken talalhato rekortan szonyeget tudom felhozni, amelynek 48.900 FT az ara: https://vivasport.hu/id/00661-Rekortan-szonyeg-6-mx1-25-m

      A pontos specifikacio sem a cikkben, sem az oldalon nem elerheto, de ha feltetelezzuk, hogy ez reprezentativ pelda, csak a rekortan koltsege kb. 40 millio forintnyi osszeg lehet (AFA levonasa erdekes kerdes, de ebben az esetben tetelezzuk fel, hogy az AFA nem levonhato, igy ez a teljes koltsege a projektnek). Foldmunkara a teljes koltsegvetesbol igy mar csak kb. 29 millio forint marad, ami nyilvan a munka komplexitasanak fuggvenyeben nyilvan valamennyi profitot tartalmaz, de nem tunik orult mertekben tularazottnak a projekt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Egymilliót csaltak ki egy 80 éves nőtől

Egymilliót csaltak ki „óvadékra” a 80 éves nőtől azzal,...

Nemzetközi konferencia – ceglédi előadóval

Az alföld: Petőfi 200 konferenciát szerveztek a Vajdaságban szeptember...

Fűrészláncok, melyek kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek

    Ahhoz, hogy a különböző kerti munkákat gyorsan, hatékonyan és...

Halálfejes lepke Cegléden

Különleges rovar pihent meg Cegléden az Alszegi úton, az...

Hamarosan elkészül a futókör

Folyamatos fejlesztések zajlanak az Újváros szívében, a Vörösmarty téren,...