25.3 C
Cegléd
2023. szeptember 22. péntek
spot_img

Gyanúsított a nagymama

Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség azt a nagykőrösi nagymamát, akinek a kétéves unokájának beszorult a keze egy elektromos húsdarálóba Nagykőrösön.
A Heim Pál Gyermekkórház sebészeti osztályára szállított gyermeket csont, ideg és in sérüléseit vértelenségben megműtötték. Mivel a szövetek keringése rendeződött és fertőzésre utaló jelet sem találtak nála, ezért a kézsebészek bíznak abban, hogy a gyermek keze teljes funkcióval helyre fog állni.


A gyanúsítottként kihallgatott nagymama az esettel kapcsolatban azt mondta a Blikknek hogy ledarálta a húst az ebédhez, majd kikapcsolta a gépet és épp a mosogatónál dolgozott, amikor történt az eset.
„Alig egy percre fordultam el, Olgi beledugta a kezét a gépbe, és megnyomta az indítógombot. Teljesen sokkot kaptam, de szerencsére gyorsan le tudtuk állítani. Még azelőtt, hogy csavart volna egyet a kézfején szegénynek, de így is beszorította. Ha becsukom a szemem, mást sem látok, csak azt a darálót a kezén. Nem számít, ha megbüntetnek, ha elítélnek, a legfontosabb, hogy nem kellett amputálni a kisunokám kezét. Nem is tudom elmondani, mekkora boldogság, hogy megmarad a keze.” – mondta az 55 éves asszony, akinek unokáját már hazavihették a kórházból a szerettei.

24.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kávézás Ceglédért

Nagykövete lett Swimathon  adománygyűjtő kampánynak Kottes Anikó a FECSKE...

Ceglédi férfit keres a rendőrség

"Rendkívül szimpatikus arcú" ceglédi férfit keres lopás miatt a...

Mindennapi fényvédelmünk

  Tudtad, hogy a nap ultraviola, más néven UV-sugárzása igen...

Az épületek hőszigetelése elengedhetetlen

    A növekvő energiaárak és rezsiköltségek, illetve az otthonok komfortja...

Napi hírek egy helyen: ezt az oldalt elég követned a maximális tájékozottsághoz

    Bár már lecsengőben a klasszikus nyaralós szezon, de még...