24.3 C
Cegléd
2024. július 15. hétfő
spot_img

Gyanúsított a nagymama

Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség azt a nagykőrösi nagymamát, akinek a kétéves unokájának beszorult a keze egy elektromos húsdarálóba Nagykőrösön.
A Heim Pál Gyermekkórház sebészeti osztályára szállított gyermeket csont, ideg és in sérüléseit vértelenségben megműtötték. Mivel a szövetek keringése rendeződött és fertőzésre utaló jelet sem találtak nála, ezért a kézsebészek bíznak abban, hogy a gyermek keze teljes funkcióval helyre fog állni.


A gyanúsítottként kihallgatott nagymama az esettel kapcsolatban azt mondta a Blikknek hogy ledarálta a húst az ebédhez, majd kikapcsolta a gépet és épp a mosogatónál dolgozott, amikor történt az eset.
„Alig egy percre fordultam el, Olgi beledugta a kezét a gépbe, és megnyomta az indítógombot. Teljesen sokkot kaptam, de szerencsére gyorsan le tudtuk állítani. Még azelőtt, hogy csavart volna egyet a kézfején szegénynek, de így is beszorította. Ha becsukom a szemem, mást sem látok, csak azt a darálót a kezén. Nem számít, ha megbüntetnek, ha elítélnek, a legfontosabb, hogy nem kellett amputálni a kisunokám kezét. Nem is tudom elmondani, mekkora boldogság, hogy megmarad a keze.” – mondta az 55 éves asszony, akinek unokáját már hazavihették a kórházból a szerettei.

24.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...