12.1 C
Cegléd
2023. október 3. kedd
spot_img

Súlyosabb büntetést kérnek a román férfira

A kislány apja és anyja sem úszta meg a szabadságvesztést, mindkettejüket felelősségre vonták kiskorú veszélyeztetése miatt. Öt év után a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség súlyosabb büntetést kér a román férfira.

Súlyosabb büntetés vár arra a korábban másfél év börtönre ítélt román férfira, akinek öt éve megerőszakolták a négyéves lányát Cegléden. A családfő kiskorú veszélyeztetése miatt akár 3 év hat hónapot is kaphat – tudta meg a 24.hu.

Mint arról az RTL Híradó is beszámolt, 2018 októberében megerőszakoltak egy négyéves kislányt Cegléden. A kisgyerek egy ipari telephelyen élt a szüleivel, ott történhetett az erőszak. A kislányt medence- és lábsérülésekkel vitték kórházba, onnan Budapestre küldték őket, és ott állapították meg az orvosok, hogy megerőszakolhatták. A kórház értesítette a rendőröket is, akik szexuális bántalmazás gyanúja miatt nyomozást indítottak.

 

A lap megjegyzi, hogy korábban a kislány édesapját vádolták a bűncselekmény elkövetésével, és 15 év fegyházat kért rá az ügyészség. A tett helyszínén azonban több férfi is tartózkodott a nemi erőszak idején, ezért nem tudták megállapítani, ki lehetett az elkövető.

Azonban a férfit terhelte a felelősség, miután nem vitte időben kórházba gyermekét, így végül nem úszta meg a szabadságvesztést.

A kislány édesanyját is felelősségre vonták, ő 1 év 4 hónap felfüggesztettre ítélték kiskorú veszélyeztetése miatt. Mint most kiderült, a férfire súlyosabb büntetést kért az ügyészség: a lapnak a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség szóvivője árulta el, hogy középmértékhez közelítő büntetés kiszabására tettek indítványt az ügyben.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Egymilliót csaltak ki egy 80 éves nőtől

Egymilliót csaltak ki „óvadékra” a 80 éves nőtől azzal,...

Nemzetközi konferencia – ceglédi előadóval

Az alföld: Petőfi 200 konferenciát szerveztek a Vajdaságban szeptember...

Fűrészláncok, melyek kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek

    Ahhoz, hogy a különböző kerti munkákat gyorsan, hatékonyan és...

Halálfejes lepke Cegléden

Különleges rovar pihent meg Cegléden az Alszegi úton, az...

Hamarosan elkészül a futókör

Folyamatos fejlesztések zajlanak az Újváros szívében, a Vörösmarty téren,...