30.5 C
Cegléd
2023. szeptember 22. péntek
spot_img

Ceglédi cégé a szlovákiai balesetben érintett busz

Egy olyan ceglédi cég üzemelteti a Szlovákiában balesetet szenvedett buszt, amelynek egy másik járműve tarolt le öt autót pénteken a budapesti Széll Kálmán téren – írja az rtl.hu. Főként miskolciak és budapestiek utaztak a buszon, a miskolci martinkertvárosi nyugdíjas klubba járó idősek közül 10-12-en ültek a balesetet szenvedett járművön, mindannyian megsérültek.
A kirándulókat egy ceglédi székhelyű busztársaság szállította, amely 10 éve foglalkozik személyszállítással. Az RTL stábja a honlapon található címen csak egy lakatlan épületet talált Cegléden, a fővárosban azonban megtalálták a telephelyüket, ahol egyetlen egy busz állt délután.

Információk szerint ugyanennek a cégnek a busza tört össze öt autót pénteken a budapesti Széll Kálmán téren, miután a buszsofőr rosszul lett a volán mögött, a férfit a mentőknek kellett újraéleszteni. A cég ügyvezetőjét sikerült elérniük telefonon, ő azonban azt mondta, hogy jelenleg Szlovákiában van, nem kíván nyilatkozni a nyomozás lezárultáig.
Menczer Tamás, a külügyminisztérium államtitkára arról beszélt, hogy önszerveződő utazáson vettek részt a balesetet szenvedő nyugdíjasok, nem egy cég szervezte ezt az utat, hanem a közösség tagjai.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kávézás Ceglédért

Nagykövete lett Swimathon  adománygyűjtő kampánynak Kottes Anikó a FECSKE...

Ceglédi férfit keres a rendőrség

"Rendkívül szimpatikus arcú" ceglédi férfit keres lopás miatt a...

Mindennapi fényvédelmünk

  Tudtad, hogy a nap ultraviola, más néven UV-sugárzása igen...

Az épületek hőszigetelése elengedhetetlen

    A növekvő energiaárak és rezsiköltségek, illetve az otthonok komfortja...

Napi hírek egy helyen: ezt az oldalt elég követned a maximális tájékozottsághoz

    Bár már lecsengőben a klasszikus nyaralós szezon, de még...