21.6 C
Cegléd
2023. október 3. kedd
spot_img

Ceglédi cégé a szlovákiai balesetben érintett busz

Egy olyan ceglédi cég üzemelteti a Szlovákiában balesetet szenvedett buszt, amelynek egy másik járműve tarolt le öt autót pénteken a budapesti Széll Kálmán téren – írja az rtl.hu. Főként miskolciak és budapestiek utaztak a buszon, a miskolci martinkertvárosi nyugdíjas klubba járó idősek közül 10-12-en ültek a balesetet szenvedett járművön, mindannyian megsérültek.
A kirándulókat egy ceglédi székhelyű busztársaság szállította, amely 10 éve foglalkozik személyszállítással. Az RTL stábja a honlapon található címen csak egy lakatlan épületet talált Cegléden, a fővárosban azonban megtalálták a telephelyüket, ahol egyetlen egy busz állt délután.

Információk szerint ugyanennek a cégnek a busza tört össze öt autót pénteken a budapesti Széll Kálmán téren, miután a buszsofőr rosszul lett a volán mögött, a férfit a mentőknek kellett újraéleszteni. A cég ügyvezetőjét sikerült elérniük telefonon, ő azonban azt mondta, hogy jelenleg Szlovákiában van, nem kíván nyilatkozni a nyomozás lezárultáig.
Menczer Tamás, a külügyminisztérium államtitkára arról beszélt, hogy önszerveződő utazáson vettek részt a balesetet szenvedő nyugdíjasok, nem egy cég szervezte ezt az utat, hanem a közösség tagjai.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Egymilliót csaltak ki egy 80 éves nőtől

Egymilliót csaltak ki „óvadékra” a 80 éves nőtől azzal,...

Nemzetközi konferencia – ceglédi előadóval

Az alföld: Petőfi 200 konferenciát szerveztek a Vajdaságban szeptember...

Fűrészláncok, melyek kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek

    Ahhoz, hogy a különböző kerti munkákat gyorsan, hatékonyan és...

Halálfejes lepke Cegléden

Különleges rovar pihent meg Cegléden az Alszegi úton, az...

Hamarosan elkészül a futókör

Folyamatos fejlesztések zajlanak az Újváros szívében, a Vörösmarty téren,...