16.8 C
Cegléd
2024. június 16. vasárnap
spot_img

Fejlesztések Csemőben

A Csemőt Cegléddel összekötő kerékpáros út még nem készül el, de a településen belüli szakasz az idén elkészül. – közölte Földi László országgyűlési képviselő az örömhírt.
„A VEKOP – hoz Csemő-Zöldhalom településrészen a biztonságos kerékpáros közlekedés megoldása című projektekhez kapcsolódó költségnövekmény igényhez 15.776.678.- forint összegben az Irányító Hatóság hozzájárult.


A többletigény elfogadásának reményében közbeszerzési eljárást lefolytatták, így megtörténhet a kivitelezési szerződés hatályba léptetése és a munkaterület átadása. Az eljárás nyertese a COLAS Út Zrt. lett, aki a kivitelezési szerződésben 150 napos teljesítést vállalt. Csemő esetében még jó hír, hogy a KEHOP-2.1.3-15-2016-00020 azonosító számú, Közép- és Kelet-Magyarországi ivóvízminőség-javító program 1. című projekt megvalósulása a nyáron kivitelezési szakaszba kerülhet. Ez a település életében a legnagyobb volumenű fejlesztés lesz, hiszen a projekt csemői rész-elemének összértéke több, mint 1,3 milliárd forint.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...