12.1 C
Cegléd
2024. május 19. vasárnap
spot_img

Papp Elek Optika ismét rangos elmerést kapott!

2023. áprilisában ismét kitüntetést kapott a Papp Elek Optika. A díjat Rósa Gergely, a Carl Zeiss Vision Kelet-Európai kereskedelmi igazgatója adta át.
Kelet-Európa 28 országában a Papp Elek Optika értékesítette legsikeresebben a ZEISS Progressive Individual lencséit, mely személyre szabott szemüveglencse kényelmes és éles látást biztosít minden távolságra a 40 év fölötti korosztály számára.

A Papp Elek Optika a legmodernebb ZEISS műszereket használva akár 1/100 dioptria pontosan tudja a szem fénytörését meghatározni és ezzel a lehető legpontosabb szemüveget elkészíteni.

Az elmúlt időszakban a digitális eszközökkel töltött idő jelentősen megnövekedett, mely a szem fáradását eredményezi. A kifejezetten digitális eszközökhöz fejlesztett ZEISS BlueGuard alapanyag megoldja ezt a problémát. A speciális kék fény szűrő hatásának köszönhetően kiszűri a monitorok és táblagépek zavaró sugárzását.
Újdonság a ZEISS Individual – személyre szabott – szemüveglencsék legújabb generációja, mely a korosztályra jellemző vizuális igények alapján lett továbbfejlesztve és így még komfortosabb látást biztosít viselőjének.

A különböző sajtótermékekben sok, gyakran félrevezető reklámokat lehet olvasni akciós szemüvegek késztéséről. Ezért fontos megjegyezni, hogy a Papp Elek Optika üzleteiben nem akcióznak, hanem egész évben korrekt árakon értékesítik a szemüvegeket.

Papp Elek és felesége Nagykőrösön várják ügyfeleiket, míg ifj. Papp Elek és felsége Borbás Renáta a ceglédi üzletben biztosítják az éles látást.

• Nagykőrös, Kasza utca 2. (Kecskeméti út sarok) Tel: 53/350-213 Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8-12 és 14:30-18 óráig.
• Cegléd, Szent György tér Tel: 53/314-756 Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 9-18 óráig (vizsgálat bejelentkezés alapján).

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...

Számos extra utólag is beszerelhető egy autóba

    Sokan ragaszkodnak régi, jól bevált autójukhoz. Lehet, hogy csak...

Növeljük az állóképességünket étrend-kiegészítővel!

    Az, hogy mekkora teljesítményre vagyunk képesek egy adott intervallumban,...

Allergiás a kutyád? Ezekből a jelekből ismerheted fel!

    Az allergia a szervezet túlzott mértékű reakciója bizonyos anyagokkal,...

Egy központi elem a nappaliban: a dohányzóasztal

  Lábtartó, italtartó, íróasztal vagy éppen egy műalkotás. A dohányzóasztal...