16.1 C
Cegléd
2023. október 4. szerda
spot_img

Papp Elek Optika ismét rangos elmerést kapott!

2023. áprilisában ismét kitüntetést kapott a Papp Elek Optika. A díjat Rósa Gergely, a Carl Zeiss Vision Kelet-Európai kereskedelmi igazgatója adta át.
Kelet-Európa 28 országában a Papp Elek Optika értékesítette legsikeresebben a ZEISS Progressive Individual lencséit, mely személyre szabott szemüveglencse kényelmes és éles látást biztosít minden távolságra a 40 év fölötti korosztály számára.

A Papp Elek Optika a legmodernebb ZEISS műszereket használva akár 1/100 dioptria pontosan tudja a szem fénytörését meghatározni és ezzel a lehető legpontosabb szemüveget elkészíteni.

Az elmúlt időszakban a digitális eszközökkel töltött idő jelentősen megnövekedett, mely a szem fáradását eredményezi. A kifejezetten digitális eszközökhöz fejlesztett ZEISS BlueGuard alapanyag megoldja ezt a problémát. A speciális kék fény szűrő hatásának köszönhetően kiszűri a monitorok és táblagépek zavaró sugárzását.
Újdonság a ZEISS Individual – személyre szabott – szemüveglencsék legújabb generációja, mely a korosztályra jellemző vizuális igények alapján lett továbbfejlesztve és így még komfortosabb látást biztosít viselőjének.

A különböző sajtótermékekben sok, gyakran félrevezető reklámokat lehet olvasni akciós szemüvegek késztéséről. Ezért fontos megjegyezni, hogy a Papp Elek Optika üzleteiben nem akcióznak, hanem egész évben korrekt árakon értékesítik a szemüvegeket.

Papp Elek és felesége Nagykőrösön várják ügyfeleiket, míg ifj. Papp Elek és felsége Borbás Renáta a ceglédi üzletben biztosítják az éles látást.

• Nagykőrös, Kasza utca 2. (Kecskeméti út sarok) Tel: 53/350-213 Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8-12 és 14:30-18 óráig.
• Cegléd, Szent György tér Tel: 53/314-756 Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 9-18 óráig (vizsgálat bejelentkezés alapján).

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Egymilliót csaltak ki egy 80 éves nőtől

Egymilliót csaltak ki „óvadékra” a 80 éves nőtől azzal,...

Nemzetközi konferencia – ceglédi előadóval

Az alföld: Petőfi 200 konferenciát szerveztek a Vajdaságban szeptember...

Fűrészláncok, melyek kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek

    Ahhoz, hogy a különböző kerti munkákat gyorsan, hatékonyan és...

Halálfejes lepke Cegléden

Különleges rovar pihent meg Cegléden az Alszegi úton, az...

Hamarosan elkészül a futókör

Folyamatos fejlesztések zajlanak az Újváros szívében, a Vörösmarty téren,...