25.6 C
Cegléd
2024. április 28. vasárnap
spot_img

Vár a Boss Pub & Pizzéria!

Csütörtökön új étterem nyílik a belváros szívében, – a volt Kleopátra Ékszerház épületében – a Kőrösi út 1. szám alatt. Felmerül a kérdés miben tud újat, mást mutatni a Boss Pub és Pizzéria a meglévő belvárosi vendéglátóhelyek között. Takács István tulajdonossal beszélgettünk.

– A Boss valami új, valami más. Nem csak egy étterem, nem csak egy pub, s nem kizárólag egy újabb pizzéria a városban. A Boss Pub & Pizzéria legfőbb különlegessége és egyedisége abban rejlik igazán, hogy összehozza a családokat, barátokat, munkatársakat, akár egy gyors munkahelyi ebédre, akár egy tartalmasabb gasztronómiai élményre, akár egy családi vacsorára vagy akár csak egy közös ital erejéig is.

– A Boss Pub és Pizzéria előzménye, hogy a tulajdonos munkája már népszerű volt egy másik népszerű ceglédi étteremben is. Milyen tapasztalatokat, értékeket építenek be az új étteremben?
– A korábbi Piszkos Fred étterem bérlése során, megtapasztaltuk, mik azok az értékek, amik igazán fontosak vendégeink számára, pozitív visszajelzéseiket beépítettük, a kritikáikat pedig kiküszöböltük.
Menünk változatlanul megmaradt, mennyiségét és minőségét tekintve sem lesz változás. Vendégeink továbbra is bőséges adagokra és kiváló minőségre számíthatnak, mind helyben fogyasztás, mind elvitel és kiszállítás esetén.
Minden helyiségünk légkondicionált, hogy a nyári melegből beérkezve, kis hűsölésre is legyen lehetőség. Asztalaink mellett kiépítettünk bokszokat is, mert vendégeink, már a Piszkos Fredben is nagyon szerették ezeket.

– Milyen étlappal várják a vendégeket?
– Ételeink között megtalálhatók a régi recepten alapuló közkedvelt fogások, de mellettük, étlapunk jelentős részét különlegesebb, minden érzéket megmozgató ételsor foglalja el. Pizzáink eredeti olasz recepten alapuló vékony tészták, süteményeink helyben készülnek, cukrász kollégánk keze munkái. Fogásaink mellett széles italkínálattal, exkluzívabb Hondurasi kávébabból készült kávéval, koktélokkal is várjuk vendégeinket.

– Milyen típusú rendezvények helyszíne lehet az étterem?
– 100 fős teraszunkra nagyon büszkék vagyunk, mert bár a város szívében egy forgalmasabb kereszteződésben található az éttermünk, de belső udvarunknak köszönhetően, csöndes, nyugodt környezetet tudunk biztosítani. Belső termeink légkondicionáltak, nagytermünk 25 fő befogadására alkalmas, különtermünkben pedig 20 főt tudunk kényelmesen elhelyezni.
Külső és belső részben egyaránt korszerű audió berendezés szolgáltatja a zenét, minden termünkben síkképernyős TV biztosítja a szórakozást. Akár egyedi zenéket is lejátszunk, illetve meccsnézésre is összejöhetnek nálunk a barátok. Szeretnénk, ha a Boss Pub & Pizzéria nem csak egy étterem lenne Cegléden a sok közül, hanem az az egy, amely összehozza a ceglédi embereket, egy közösséget alkotva.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...