21.3 C
Cegléd
2024. május 9. csütörtök
spot_img

Tedd elegánssá a megjelenésed, válassz csinos fémszíjat az okosórádhoz!

 

 

A hagyományos órák mellett ma már egyre többen használnak okosórát a mindennapokban is, segítségükkel ugyanis nemcsak sportolás közben követhetik a különböző egészség funkciókat, hanem okostelefonként is használhatják. 

 

Az Apple Watch-ok legújabb szériái minden eddiginél kiterjedtebb funkciókkal rendelkeznek, emellett kompatibilisek a gyártó valamennyi eszközével, így kényelmes használatot tesznek lehetővé azoknak, akik a márkahűség révén az ő eszközeiket választják. Az okosóra segítségével feloldhatod Mac-edet, vezérelheted az Apple TV-t, vagy kezelheted az iPhone–od számos alkalmazását. A cserélhető szíjaknak köszönhetően ráadásul mindig az aktuális tevékenységedhez, öltözetedhez szabhatod. 

 

Hasznos Apple Watch funkciók

 

Az alapvetően 2, női és férfi csuklóra való méretben kapható Apple Watch okosórák sikere töretlen, már a 8. verziónál tart, és az alapváltozat mellett elérhetők a mindent kielégítő SE és prémium Ultra modellek is. 

 

A régebbi modellek is rendelkeznek egészség és fitnesz funkciókkal, mérni tudják a pulzusszámot, a szívritmust, a véroxigén szintet, rendelkeznek EKG alkalmazással, de az alvásfázisok észlelésére és elemzésére is sokan használják őket, ahogy a nők cikluskövetésre is. Így az okosórák gyakorlatilag minden fontos egészség adatot tárolni tudnak.

 

A legújabb széria modelljei a GPS+ Cellular funkció révén, önállóan mobilhálózati kapcsolatra is képesek, vagyis segítségükkel hívásokat indíthatunk és fogadhatunk, SMS-ezhetünk, és még navigációra is alkalmasak, vagy akár walkie-talkie-ként is működtethetők, hangrögzítésre alkalmasak, illetve az Apple Pay-en keresztül fizetésre és sok minden másra is. 

 

Szabd magadra, ízlésedhez, hangulatodhoz 

 

A nagy kijelző kényelmes használatot tesz lehetővé, a tartós, professzionális kialakítású szíjak pedig minden helyzetben megfelelő rögzítést biztosítanak. A könnyen cserélhető pántok jóvoltából aktuális hangulatodnak, öltözetednek, stílusodnak megfelelően változtathatod a megjelenését.

 

Ha nem tetszik vagy más színűre, stílusúra vágysz, a pántkioldó gombok segítségével egy mozdulattal lecserélheted akár napjában többször is. 

 

Műanyag, szilikon, bőr és fémszíjak közül választhatod ki a Neked legjobban tetszőt, valamennyi szériához, a régebbiekhez is találhatsz megfelelőt, de a vásárlásnál a tokméretre és a szíj szélességére figyelj!

 

Elegáns csillogás 

 

Azok, akik kihasználják az Apple Watch-ok sokoldalúságát, soha, semmilyen helyzetben sem válnak meg tőle szívesen, ezért a gyártó rájuk is gondolt, amikor megalkotta az elegáns, női fémszíjakat. Így minden hasznos funkcióját használhatod még akkor is, amikor elegánsan kell megjelenned egy-egy eseményen. 

 

A könnyed viseletet biztosító elegáns fémszíjakat több színben éred el, attól függően, melyik felel meg a legjobban az egyéni stílusodnak. A rose gold, silver, gold és black alapszínek mellett csillogó kövekkel kirakott diamond verziókban is megvásárolhatod, szélesebb vagy keskenyebb változatban.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Czeróczki Pál képviseli hazánkat

A legjobbak képviselik hazánkat a ŠKODA Challenge nemzetközi döntőjében A...

Megszólalt a 100 éves iskola csengője

Egy régi családtörténet folytatódott a Ceglédi Evangélikus Gyülekezeti házban....

A cserecsapat tagjait is elfogták

Két évvel ezelőtt 7 gyanúsítottal szemben fejezték be vádemelési...

Csodálatos Erdély

A "Határtalanul!" program célja, hogy lehetőséget biztosítson a magyarországi...

Baleset a 4-es úton

Két gyermek életveszélyesen megsérült egy közlekedési balesetben Ceglédnél vasárnap...