12.1 C
Cegléd
2024. május 19. vasárnap
spot_img

Az elmúlt évek egyik legnagyobb vihara

Péntek este az elmúlt évek egyik, ha nem a legnagyobb vihara csapott le Ceglédre. A zivatar megérkezését stroboszkópszerű villámlás, özönvízszerű felhőszakadás kísérte és több helyen döntött óriási fákat az útra a zivatart kísérő erős szél. Már éjszaka is áramkimaradásokat okozott az ítéletidő, de a város egyes részein még szombaton reggel sincs áram.
Másnap reggel a városban mindenfelé dolgoznak az érintettek és a katasztrófavédelem a károk elhárításán.A Kovács-kastély mellett található malom tetejét letépte a szél és jóval távolabbra repítette a Széchenyi úton. A Rákóczi út egyik ostorfája pedig rádőlt a szemben található új társasházra.
A Kossuth Ferenc utca vége a buszpályaudvarnál ismét “csónakázótóvá” változott. A Budai úti vasúti megállóban égett a felsővezeték, valószínűleg egy rádőlt fa miatt.
Az Időkép időjárási hírportál munkatársa a helyszínről tudósított a városunkban történtekről, a helyenként 100 km/h-t meghaladó széllökésekkel kísért viharról. “Nehézkessé vált a közlekedés a városban, és a gyalogosoknak is sok helyen sípcsont közepéig, helyenként térdig érő vízben kellett átgázolniuk. Az autósoknak is kihívást jelentett az utakon felgyülemlett víz.” – írta meg a hírportál.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...

Számos extra utólag is beszerelhető egy autóba

    Sokan ragaszkodnak régi, jól bevált autójukhoz. Lehet, hogy csak...

Növeljük az állóképességünket étrend-kiegészítővel!

    Az, hogy mekkora teljesítményre vagyunk képesek egy adott intervallumban,...

Allergiás a kutyád? Ezekből a jelekből ismerheted fel!

    Az allergia a szervezet túlzott mértékű reakciója bizonyos anyagokkal,...

Egy központi elem a nappaliban: a dohányzóasztal

  Lábtartó, italtartó, íróasztal vagy éppen egy műalkotás. A dohányzóasztal...