15.5 C
Cegléd
2023. szeptember 24. vasárnap
spot_img

Az elmúlt évek egyik legnagyobb vihara

Péntek este az elmúlt évek egyik, ha nem a legnagyobb vihara csapott le Ceglédre. A zivatar megérkezését stroboszkópszerű villámlás, özönvízszerű felhőszakadás kísérte és több helyen döntött óriási fákat az útra a zivatart kísérő erős szél. Már éjszaka is áramkimaradásokat okozott az ítéletidő, de a város egyes részein még szombaton reggel sincs áram.
Másnap reggel a városban mindenfelé dolgoznak az érintettek és a katasztrófavédelem a károk elhárításán.A Kovács-kastély mellett található malom tetejét letépte a szél és jóval távolabbra repítette a Széchenyi úton. A Rákóczi út egyik ostorfája pedig rádőlt a szemben található új társasházra.
A Kossuth Ferenc utca vége a buszpályaudvarnál ismét “csónakázótóvá” változott. A Budai úti vasúti megállóban égett a felsővezeték, valószínűleg egy rádőlt fa miatt.
Az Időkép időjárási hírportál munkatársa a helyszínről tudósított a városunkban történtekről, a helyenként 100 km/h-t meghaladó széllökésekkel kísért viharról. “Nehézkessé vált a közlekedés a városban, és a gyalogosoknak is sok helyen sípcsont közepéig, helyenként térdig érő vízben kellett átgázolniuk. Az autósoknak is kihívást jelentett az utakon felgyülemlett víz.” – írta meg a hírportál.
Előző cikk
Következő cikk

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kávézás Ceglédért

Nagykövete lett Swimathon  adománygyűjtő kampánynak Kottes Anikó a FECSKE...

Ceglédi férfit keres a rendőrség

"Rendkívül szimpatikus arcú" ceglédi férfit keres lopás miatt a...

Mindennapi fényvédelmünk

  Tudtad, hogy a nap ultraviola, más néven UV-sugárzása igen...

Az épületek hőszigetelése elengedhetetlen

    A növekvő energiaárak és rezsiköltségek, illetve az otthonok komfortja...

Napi hírek egy helyen: ezt az oldalt elég követned a maximális tájékozottsághoz

    Bár már lecsengőben a klasszikus nyaralós szezon, de még...