18.3 C
Cegléd
2024. július 27. szombat
spot_img

Az elmúlt évek egyik legnagyobb vihara

Péntek este az elmúlt évek egyik, ha nem a legnagyobb vihara csapott le Ceglédre. A zivatar megérkezését stroboszkópszerű villámlás, özönvízszerű felhőszakadás kísérte és több helyen döntött óriási fákat az útra a zivatart kísérő erős szél. Már éjszaka is áramkimaradásokat okozott az ítéletidő, de a város egyes részein még szombaton reggel sincs áram.
Másnap reggel a városban mindenfelé dolgoznak az érintettek és a katasztrófavédelem a károk elhárításán.A Kovács-kastély mellett található malom tetejét letépte a szél és jóval távolabbra repítette a Széchenyi úton. A Rákóczi út egyik ostorfája pedig rádőlt a szemben található új társasházra.
A Kossuth Ferenc utca vége a buszpályaudvarnál ismét “csónakázótóvá” változott. A Budai úti vasúti megállóban égett a felsővezeték, valószínűleg egy rádőlt fa miatt.
Az Időkép időjárási hírportál munkatársa a helyszínről tudósított a városunkban történtekről, a helyenként 100 km/h-t meghaladó széllökésekkel kísért viharról. “Nehézkessé vált a közlekedés a városban, és a gyalogosoknak is sok helyen sípcsont közepéig, helyenként térdig érő vízben kellett átgázolniuk. Az autósoknak is kihívást jelentett az utakon felgyülemlett víz.” – írta meg a hírportál.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Irány Párizs, az Olimpia!

A visszaszámlálás izgalmaí után az olimpiai játékok versenynapjai jelentik...

“Horrordíszlet” a ceglédi kórházban

A Telex oldalán hozták ismét hírbe a ceglédi kórházat:...

Búcsúzik Nagy Károly

Búcsúzik a CKKSE-től Nagy Károly - számolt be a...

Ikarus találkozó

Július 20-án, szombaton rendezték meg a III. Ikarus Pikniket...

Ceglédi zsonglőr a Manézs Talent Fesztiválon

Újabb sikert könyvelhet el Túri Ádám: június 30-án a...