18.3 C
Cegléd
2023. szeptember 24. vasárnap
spot_img

25 éves az Infineon

Infineon Technologies Cegléd Kft és Infineon Technologies Bipolar Kft közösen ünnepelte 25. évfordulóját a Ceglédi Családi nap keretein belül ceglédi telephelyén június 24-én.

A rendezvény különleges programokkal várta a résztvevőket. A színpadon különböző előadások és szórakoztató műsorok kerültek bemutatásra. Bűvész show és a stand-up comedy előadások garantáltan felejthetetlen élményeket nyújtottak.

A nap fénypontja a köszöntő beszédek és ünnepi tortavágás volt. Az ünnepélyes köszöntéseket  Szabó Tamás, Infineon Technologies Ceglég Kft ügyvezető igazgatója kezdte, őt követte Jörg Spiegel felügyelő bizottsági tag. Mindketten kiemelték a vállalat sikereit és megköszönték a munkavállalók elkötelezettségét. Végül dr. Csáky András, Cegléd városának polgármestere emelte ki az Infineon fontos szerepét Cegléd életében és további sikeres éveket kívánt a vállalatnak és munkatársainak. A kezdetek óta a vállalatnál dolgozó kollégákat egyesével is név szerint szólították a színpadra, ahol megtapsolták őket ezzel is elismerve több, mint 25 éves tevékenységüket a cégnél.

A telephely füves területén pedig számos sport- és szabadidős program várta a résztvevőket, minden korosztály talált számára érdekes Emellett kézműves foglalkozások, életmód programok és különböző felfújható attrakciók is szórakoztató pillanatokat nyújtanak. A családi napot koncert zárta.

„Ma pedig több, mint 1600 kolléga segíti a mindennapok során a működésünket. Büszkék lehetünk az elért eredményekre! Mindezek az eredmények az elkötelezett és tehetséges kollégáinknak, Nektek köszönhetőek. Minden egyes kollégánk hozzájárult vállalatunk fejlődéséhez és sikeréhez, és ezért hálásak vagyunk Nektek. A mai napon nemcsak a vállalatunkat, hanem a közösségünket is ünnepeljük. A Családi Napunk, amelynek fő témája a közösség és a sport, lehetőséget ad számunkra, hogy az együtt töltött időn keresztül erősítsük a kapcsolatainkat. Hiszem, hogy az ilyen pillanatokban, amikor együtt nevetünk, játékos versengésbe kezdünk és támogatjuk egymást, valódi közösségünk erőteljesen érezhetővé válik.” – mondta el Szabó Tamás ügyvezető igazgató.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kávézás Ceglédért

Nagykövete lett Swimathon  adománygyűjtő kampánynak Kottes Anikó a FECSKE...

Ceglédi férfit keres a rendőrség

"Rendkívül szimpatikus arcú" ceglédi férfit keres lopás miatt a...

Mindennapi fényvédelmünk

  Tudtad, hogy a nap ultraviola, más néven UV-sugárzása igen...

Az épületek hőszigetelése elengedhetetlen

    A növekvő energiaárak és rezsiköltségek, illetve az otthonok komfortja...

Napi hírek egy helyen: ezt az oldalt elég követned a maximális tájékozottsághoz

    Bár már lecsengőben a klasszikus nyaralós szezon, de még...