17.4 C
Cegléd
2024. május 9. csütörtök
spot_img

Gondoskodj időben a megfelelő napvédelemről!

 

 

Aligha van kellemetlenebb annál, mint amikor meghívsz magatokhoz barátokat, kisgyerekes családokat, készülsz minden földi jóval, aztán amikor ott a társaság, és ültök a teraszon vagy a kertben, akkor jössz rá, hogy semmilyen napvédelemről nem gondoskodtál, és bár nem a legforróbb napokat élitek, így is úgy tűz a nap, hogy teljesen élvezhetetlenné teszi az egész eseményt.

 

Éppen ezért ezzel a cikkel próbálunk jelezni, hogy még mindig nem késő gondoskodni arról, hogy a kertedet és a teraszodat is a megfelelő árnyékolással lásd el, hogy még a legnagyobb hőségben is kint tudj tartózkodni anélkül, hogy felforrna az agyvized.

 

Milyen megoldások közül választhatsz?

 

Kitűnő megoldás lehet a fentebb vázolt problémára a Prémium bútoráruház összes napvitorlája, napernyője, amelyek esztétikus védelmet nyújtanak a nap káros sugaraival és a hőséggel szemben.

 

Persze nem mindenhova tudsz napvitorlát kifeszíteni, bár a legnagyobb mozgástered ez alatt van, de ha nincs más megoldás, akkor egy napernyő vagy akár több napernyő is ideális megoldást jelenthet.

 

A fent említett webáruházban nem csupán ezek az eszközök, hanem a használatukhoz szükséges napernyőtalpak és napvitorla szerelőkészletek is kaphatóak, így kompletten beszerezhetsz mindent, ami a komfortos kinti léthez szükséges lehet az izzasztó nyári napokon!

 

Hova kerüljön mindenképpen napvitorla vagy napernyő?

 

Fontos kiemelni, hogy nem csupán az emberek egészségét véded ezekkel az eszközökkel, de egyben arról is gondoskodsz, hogy kerti bútoraid, díszeid, sőt, a növényeid is némi védettséget szerezzenek a tűző naptól.

 

Biztosan neked is van olyan használati tárgyad, amelyet kint felejtettél a napon, és meg is lett az eredménye: egy totálisan kifakult, akár megvetemedett darab lett belőle, amely ha funkcióját nem is vesztette, esztétikusnak már semmiképp sem mondható.

 

Éppen ezért, ha szeretnéd megóvni a fentebb említett dolgokat, akkor mindenképp szerezz be föléjük napvitorlát vagy napernyőt, mérettől és helytől függően válassz!

 

Talán nem is kellene külön kiemelni, de a medence, a gyermekek homokozója vagy a kerti bútorszett fölé automatikusan helyezz fényvédelmi eszközt, sőt, hintaágyat is csak úgy válassz, hogy legyen fedél a fejetek felett. Ellenkező esetben senkinek sem lesz kedve ott üldögélni, vagy ha felelőtlenül ott felejti magát valaki, könnyen napszúrás lehet a vége!

 

Legyen a kert alaptartozéka!

 

Úgy, ahogy a kerti bútorok, a locsolóeszközök vagy épp a kerti játékok alapfelszereléssé váltak, gondoskodj arról, hogy minden helyen találjon árnyékot az, aki a kertedbe téved: legyen az rokon, barát, madár vagy épp házi kedvenc!

 

A nyarak rendkívül forróak és szárazak, ezért érdemes kicsit újragondolni a nyári előkészületeket, mert már bőven több védelemre van szükség, mint korábban bármikor. Szerencsére mindebben a Prémium bútoráruház kiváló partner, így bátran felszerelkezhetsz a nap elleni küzdelemre a kínálatukból!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Czeróczki Pál képviseli hazánkat

A legjobbak képviselik hazánkat a ŠKODA Challenge nemzetközi döntőjében A...

Megszólalt a 100 éves iskola csengője

Egy régi családtörténet folytatódott a Ceglédi Evangélikus Gyülekezeti házban....

A cserecsapat tagjait is elfogták

Két évvel ezelőtt 7 gyanúsítottal szemben fejezték be vádemelési...

Csodálatos Erdély

A "Határtalanul!" program célja, hogy lehetőséget biztosítson a magyarországi...

Baleset a 4-es úton

Két gyermek életveszélyesen megsérült egy közlekedési balesetben Ceglédnél vasárnap...