15.6 C
Cegléd
2023. szeptember 24. vasárnap
spot_img

Új kivitelező a kosárcsarnoknál?

A CEKK közleményt jelentetett meg a napokban: „a Kosárlabda Csarnokot eddig építő és az elmúlt másfél évben szinte semmit sem haladó generálkivitelező cég, június 30-án pénteken délután elhagyta az építkezés területét. Mivel mindez váratlanul, egyik napról a másikra történt, és pénteken délután elbontották többek között az építkezés kerítését is, így némi kellemetlenséget, hirtelen megoldandó feladatot is adtak számunkra. Segítő kollégáknak köszönhetően a Rákóczi úti kerítést már szombat reggel pótolni fogjuk, és szintén szombaton reggel megkezdjük a korábbi kivitelező által otthagyott rendezetlen, gazos terület rendbetételét is.


Kérjük a lakosság türelmét és köszönjük megértésüket. Bízunk benne, hogy miután a korábbi kivitelezővel kötött vállalkozói szerződés felbontásra kerül a nem szerződésszerű teljesítés okán, egy új kivitelezővel végre folytatni tudjuk majd a munkát és ismét felgyorsul majd a kivitelezés.” – írták.
Mint ismert: 2017. június 22-én rakták le a Ceglédi Elefántkölykök Kosárlabda Klubot fenntartó egyesület kosárlabdacsarnokának alapkövét a Várkonyi István Általános Iskola udvarán. A 800 szurkoló befogadására alkalmas létesítmény többek között tao-támogatásból valósult volna meg. Akkor úgy gondolták, hogy rá egy évre, azaz 2018-ban a csarnokban már pattoghat a labda. Ehhez képest évek óta húzódik az építkezés.
forrás: https://www.facebook.com/cekkhungary

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kávézás Ceglédért

Nagykövete lett Swimathon  adománygyűjtő kampánynak Kottes Anikó a FECSKE...

Ceglédi férfit keres a rendőrség

"Rendkívül szimpatikus arcú" ceglédi férfit keres lopás miatt a...

Mindennapi fényvédelmünk

  Tudtad, hogy a nap ultraviola, más néven UV-sugárzása igen...

Az épületek hőszigetelése elengedhetetlen

    A növekvő energiaárak és rezsiköltségek, illetve az otthonok komfortja...

Napi hírek egy helyen: ezt az oldalt elég követned a maximális tájékozottsághoz

    Bár már lecsengőben a klasszikus nyaralós szezon, de még...