16.7 C
Cegléd
2024. július 27. szombat
spot_img

Ételtároló dobozok több évtizede a minőség szolgálatában

 

 

Amikor elkezdtük használni az ételtartó dobozokat, még nem igazán volt velük kapcsolatban elvárásunk. Aztán nem kellett sok idő, míg rájöttünk, hogy bizony nem mindegyik dobozkában marad meg ugyanolyan állagában az étel, és a másik fő szempont pedig, hogy magának a doboznak milyen lesz a kinézete, ha már túl van jó néhány mosogatógépes használaton.

 

Minőségi, tartós és praktikus

 

Ezek a Curver.hu ételtartó dobozok ugyanis a sok év, most már mondhatjuk évtized alatt kiállták az idő próbáját és ha valamiből minőségit szeretnénk, akkor a Curver termékei azok. Általában az ételtartó dobozok vásárlása esetében a legfontosabb, hogy ha elteszünk benne ételt, akár a hűtőbe, akár a fagyasztóba, biztosak lehessünk benne, hogy néhány nap múlva is használható lesz.

 

Ételtartóknál nagyon fontos a doboz és a fedelének a kialakítása. A tetőnek masszívan kell záródnia a dobozra, és abban az esetben is, hogy ha véletlenül felborul az étel, és netán leves van benne, nem szabad, hogy kifolyjon.

 

További elvárás az ételtartó dobozokkal szemben, hogy mosogatógépben is elmoshatók legyenek, és ne menjenek tönkre általa. Ezek a szempontok mind érvényesek a Curver.hu dobozaira, és akinek van már a háztartásában, az tudja, hogy ezek a tárolók nem egy-két évre készültek. Évek múlva is ugyanolyan minőségben találhatjuk őket.

 

A méret is fontos!

 

A Curver ételtartókat mindenféle méretben beszerezhetjük. Ezáltal elférnek a hűtő keskenyebb polcain is, a kisebb fagyasztórekeszekben, de ha egy nagy adag levest kell elpakolni, arra is van megfelelő változat. Ráadásul alapvető szempont a helytakarékosság, hiszen a hűtő vagy kamra polcain a kis réseket is be kell tölteni.

 

Ilyen műanyag dobozból egyértelmű, hogy nem egy darabra van szükség a háztartásunkban. Az egymásba rendezhető tálkák kettesével, hármasával is megvásárolhatók, így egy teljes készletet be tudunk otthonra tárazni, hogy amikor gyorsan szükség van egyre, azonnal a kezünk ügyében legyen.

 

Sokféle funkció

 

Beszéltünk már a különféle konyhai tárolásokról, de ezeknek az ételtartó dobozoknak van egy másik fő funkciója is, és pedig az ételhordás. A gyerekek az iskolába, a felnőttek a munkahelyükre ilyen dobozkákban tudják elvinni az uzsonnát vagy ebédet. Nem kérdés, hogy egy iskolatáskában milyen fontos, hogy ne nyíljon ki az a tartó, hiszen ha ráfolyik a könyvekre, füzetekre, a táskákra az étel, lehet, hogy olyan maradandó kárt tesz benne, amely már nem tisztítható esztétikusan. Mivel a dobozok alapanyaga egy erősebb műanyag, ezért a különféle erőhatásoknak is ellenállnak azontúl, hogy a rendezettséget biztosítják.

 

A Curver.hu webáruház kínálatában jelenleg található üvegből készült tároló is, amely felhasználása igen széles körű, sütőben és mikróban történő melegítésére is használható, köszönhetően a fedélen elhelyezett szelepnek. 100%-os a hermetikus záródás, és a beépített tömítés miatt a szagokat sem engedi ki. Természetesen ez a tető is BPA-mentes, míg a termék alja hőálló boroszilikát üvegből készült.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Irány Párizs, az Olimpia!

A visszaszámlálás izgalmaí után az olimpiai játékok versenynapjai jelentik...

“Horrordíszlet” a ceglédi kórházban

A Telex oldalán hozták ismét hírbe a ceglédi kórházat:...

Búcsúzik Nagy Károly

Búcsúzik a CKKSE-től Nagy Károly - számolt be a...

Ikarus találkozó

Július 20-án, szombaton rendezték meg a III. Ikarus Pikniket...

Ceglédi zsonglőr a Manézs Talent Fesztiválon

Újabb sikert könyvelhet el Túri Ádám: június 30-án a...