16.7 C
Cegléd
2024. július 27. szombat
spot_img

Ezért érdemes hűtő-fűtő inverteres klímát vásárolni

 

 

Bár általában azért vásárolunk klímaberendezést, mert szeretnénk lehűteni a lakásunkat vagy a munkahelyünket a nyári forróságban, de sokan elfelejtik, hogy a manapság kapható eszközök többsége már fűtésre is használható.

 

Sőt, a Szellőző shop inverteres klímái olyannyira hatékonyak, hogy a segítségükkel a központi fűtéssel, illetve a gázkonvektorral szemben komoly összegeket spórolhatunk a fűtés során, ami valljuk be őszintén, a jelenlegi árak mellett igazán jól jön.

 

De abban az esetben is nagyszerű megoldást nyújthatnak, ha nem egy egész épületet, hanem csak egy éppen használt helyiséget szeretnénk melegen tartani. Például amikor a garázsban van dolgunk, és ott hosszú órákig bütykölünk valamit. 

 

Továbbá nincsen kizárva az sem, hogy ezeket a berendezéseket a meglévő fűtési rendszerünkkel kombináljuk. Mondjuk télen gázzal fűtünk, az őszi és tavaszi időszakban pedig, amikor már a padlófűtéses rendszert nem akarjuk beüzemelni, vagy amikor csak a reggeli és az esti órák hűvösek, akkor áttérünk a klímára.

 

A gyerekszoba felmelegítésére is ideálisak

 

A hűtő-fűtő inverteres légkondicionálóval pillanatok alatt felmelegíthető egy helyiség, ami kifejezetten jól jön például a gyermekszobában az esti fürdetés után. Így ugyanis az öltöztetés már sokkal kellemesebb környezetben valósulhat meg.

 

Már mobil verzió is létezik belőlük

 

Abban az esetben, ha az otthonunkban nem megoldható a hűtő-fűtő inverteres klíma telepítése, vagy ha éppen nem futja rá a keretünkből, akkor sem kell elkeseredni, hiszen ezek a berendezések mobil kivitelben is a rendelkezésünkre állnak. 

 

A kompakt és könnyű kivitelüknek, valamint az erős kerekeinek köszönhetően a mozgatásuk rendkívül egyszerűen megvalósítható. Ráadásul nem csupán hűtésre és fűtésre használhatóak, hanem páramentesítésre is. Így egy építkezésen, egy felújításnál vagy bármilyen olyan helyen nagy hasznát vehetjük, ahol fontos egy adott hőmérsékletet, illetve páratartalmat biztosítani.

 

Távolról is irányíthatóak

 

A fentebb említett dolgokon túl még az is a hűtő-fűtő inverteres klímák mellett szól, hogy az okoseszközök már távolról is vezérelhetőek bármikor és bárhonnan. Ez pedig rendkívül előnyös, akkor ha például nem szeretnénk este az irodából egy jéghideg lakásba hazaérni, vagy reggel a nagy rohanásban elfelejtettük lekapcsolni a berendezést.

 

Végül pedig az egészségünkért is sokat tehetnek

 

Ezekbe a klímaberendezésekbe általában többféle szűrőt is beépítenek, amelynek köszönhetően hatékonyan képesek megtisztítani az otthonunk helyiségeinek levegőjét. Ráadásul a fentebb már említett páramentesítő funkció bekapcsolásával a levegő nedvességtartalmát is csökkenthetjük, ami segíthet megakadályozni az otthonunkban a penész kialakulását.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Irány Párizs, az Olimpia!

A visszaszámlálás izgalmaí után az olimpiai játékok versenynapjai jelentik...

“Horrordíszlet” a ceglédi kórházban

A Telex oldalán hozták ismét hírbe a ceglédi kórházat:...

Búcsúzik Nagy Károly

Búcsúzik a CKKSE-től Nagy Károly - számolt be a...

Ikarus találkozó

Július 20-án, szombaton rendezték meg a III. Ikarus Pikniket...

Ceglédi zsonglőr a Manézs Talent Fesztiválon

Újabb sikert könyvelhet el Túri Ádám: június 30-án a...