22.5 C
Cegléd
2024. június 16. vasárnap
spot_img

Szupermodell esküvő Ceglédbercelen

Meghitt, családi körben mondta ki a boldogító igent szombaton a világhírű magyar modell, Palvin Barbara és kedvese, Dylan Sprouse. A ceremónia helyszíne a modell szüleinek birtoka volt Ceglédbercelen. A helyiek szerint kicsivel több mint száz fő vett részt az esküvőn.

Az esküvő részleteit sokáig nagy titkolózás övezte, és csak a sajtóhírekből lehetett sejteni, hogy valami készülődik. Palvin Barbara kedvesének, Dylan Sprouse-nak a rokonai és barátai ugyanis a napokban Magyarországra érkeztek. A modell egy korábbi interjúban elárulta, kizárt, hogy ne Magyarországon tartsák az esküvőjüket, így nem volt meglepő, hogy a Sprouse család érkezése egyből az esküvő gondolatát vetette fel a sajtóban.
A pletykák hamar igaznak is bizonyultak, szombaton ugyanis menyasszonyi ruhában kapták lencsevégre Palvin Barbarát, amint a ceremóniára igyekszik. A szertartás előtt azonban a Blikk szerint a modell magyar barátai és Dylan Sprouse rokonai sem rejtették véka alá, hogy hol tartózkodnak.
A lap azt is megtudta, hogy a ceglédberceli birtokon nemrég készültek el a vendégházak, amelyek 100-120 fő befogadására is alkalmasak, így vélhetőleg a helybérlésért és a vendégek elszállásolásáért sem kellett fizetniük.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...