18.3 C
Cegléd
2023. szeptember 24. vasárnap
spot_img

Szupermodell esküvő Ceglédbercelen

Meghitt, családi körben mondta ki a boldogító igent szombaton a világhírű magyar modell, Palvin Barbara és kedvese, Dylan Sprouse. A ceremónia helyszíne a modell szüleinek birtoka volt Ceglédbercelen. A helyiek szerint kicsivel több mint száz fő vett részt az esküvőn.

Az esküvő részleteit sokáig nagy titkolózás övezte, és csak a sajtóhírekből lehetett sejteni, hogy valami készülődik. Palvin Barbara kedvesének, Dylan Sprouse-nak a rokonai és barátai ugyanis a napokban Magyarországra érkeztek. A modell egy korábbi interjúban elárulta, kizárt, hogy ne Magyarországon tartsák az esküvőjüket, így nem volt meglepő, hogy a Sprouse család érkezése egyből az esküvő gondolatát vetette fel a sajtóban.
A pletykák hamar igaznak is bizonyultak, szombaton ugyanis menyasszonyi ruhában kapták lencsevégre Palvin Barbarát, amint a ceremóniára igyekszik. A szertartás előtt azonban a Blikk szerint a modell magyar barátai és Dylan Sprouse rokonai sem rejtették véka alá, hogy hol tartózkodnak.
A lap azt is megtudta, hogy a ceglédberceli birtokon nemrég készültek el a vendégházak, amelyek 100-120 fő befogadására is alkalmasak, így vélhetőleg a helybérlésért és a vendégek elszállásolásáért sem kellett fizetniük.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kávézás Ceglédért

Nagykövete lett Swimathon  adománygyűjtő kampánynak Kottes Anikó a FECSKE...

Ceglédi férfit keres a rendőrség

"Rendkívül szimpatikus arcú" ceglédi férfit keres lopás miatt a...

Mindennapi fényvédelmünk

  Tudtad, hogy a nap ultraviola, más néven UV-sugárzása igen...

Az épületek hőszigetelése elengedhetetlen

    A növekvő energiaárak és rezsiköltségek, illetve az otthonok komfortja...

Napi hírek egy helyen: ezt az oldalt elég követned a maximális tájékozottsághoz

    Bár már lecsengőben a klasszikus nyaralós szezon, de még...