25.3 C
Cegléd
2023. szeptember 22. péntek
spot_img

Ezért szeretik az emberek az androidos okostelefonokat

 

Ma a két, okostelefonra készült, piacvezető operációs rendszer közül választva elköteleződünk az egyik vagy a másik mellett. Ugyanakkor felmerülhet a kérdés, hogy valódi választási lehetőség ez egyáltalán? És ha már egyszer az egyik mellett tesszük le a voksunkat, akkor nem is válthatunk? Lássuk!

 

Választhatunk az iOS és az Android között?

 

Alapvetően igen, de azért elég korlátoltak a lehetőségeink. Nézzük, mire gondolunk!

 

A két operációs rendszer közül az utóbbit a Google fejleszti, és számos gyártó számtalan készülékén megtalálható. Elég, ha megnézed a PC Aréna androidos okostelefon kínálatát, és láthatod, mennyi különböző készülék közül választhatsz.

 

Ellenben az Apple által fejlesztett iOS-t csak a saját márkás készülékeken alkalmazzák, arra tökéletesítik. Ennek megfelelően kiválóan működik együtt a saját gyártmányú hardverrel. Viszont épp ez a szűk keresztmetszet is! Mivel az Apple prémiumminőségű, csúcskategóriás okostelefonokat gyárt, ennek megfelelően egy magas ársávban található készülékekről beszélünk, ami viszont nem mindenki számára elérhető.

 

Ebből máris látható, hogy valójában csak az a réteg választhat, aki kellőképpen fizetőképes, aki megengedheti magának, hogy több százezer forintot kiadjon egy okostelefonért.

 

Sokféle androidos okostelefon van a piacon!

 

Ez az egyik oka annak, amiért olyan sokan kedvelik ezt az operációs rendszert. Megtalálhatjuk a legalapabb, belépőszintű készülékeken is éppúgy, mint a csúcskategóriásokon, melyet nem az Apple gyárt.

 

Bármilyen telefonra is van szükségünk, garantáltan találunk belőle egy androidosat. A teljes piacot lefedi ez a rengeteg készülék. Óriási választék tárul elénk, ha az Android mellett döntünk.

 

Ma már egyre többen keresik például a normál nyomógombokkal is rendelkező készülékeket. Ilyeneket például nem fogunk találni az almás cég kínálatában, ők ugyanis elkötelezték magukat, csakis csúcskategóriás darabokat fognak piacra dobni.

 

A nyomógombosok mellett (melyek az idősebb korosztály számára egyfajta biztonságot jelentenek) egyre jobban keresik a felnyitható változatokat is, mely egyfajta nosztalgikus érzést nyújt a vásárlók számára. Na ilyen készülékeket biztos nem fogunk találni iOS-szel!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kávézás Ceglédért

Nagykövete lett Swimathon  adománygyűjtő kampánynak Kottes Anikó a FECSKE...

Ceglédi férfit keres a rendőrség

"Rendkívül szimpatikus arcú" ceglédi férfit keres lopás miatt a...

Mindennapi fényvédelmünk

  Tudtad, hogy a nap ultraviola, más néven UV-sugárzása igen...

Az épületek hőszigetelése elengedhetetlen

    A növekvő energiaárak és rezsiköltségek, illetve az otthonok komfortja...

Napi hírek egy helyen: ezt az oldalt elég követned a maximális tájékozottsághoz

    Bár már lecsengőben a klasszikus nyaralós szezon, de még...