19.2 C
Cegléd
2024. május 28. kedd
spot_img

Egy márka, ami már világszerte bizonyított

 

 

Amikor biztonságról van szó, nem lehet félvállról venni a biztonságtechnikai rendszer elemeit képező eszközök kiválasztását. Célszerű olyan márkák termékei közül választani, amely már bebizonyította, hogy kiemelkedő teljesítménnyel rendelkezik.

 

Egy márka, ami bizonyított

 

A Dahua biztonsági világcégnek létezik egy lakossági márkája. Ez pedig nem mást, mint a Riasztobolt.hu termékkínálatában kapható IMOU. Ezen eszközök ötvözik a piacvezető ötleteket a magas szintű technikai képességekkel, miközben nagyon egyszerű telepítést tesznek lehetővé. 

 

A márka kiváló minőségű termékeiből Ön is teljes ökoszisztémát építhet ki. Otthona védelmét egyetlen applikációban kezelheti a biztonsági kameráktól a riasztási funkciókkal rendelkező okosotthon eszközökig. Akárhol is tartózkodik a világban, azonnal értesülhet a fontos történésekről, de az új beállítások és a programozás sem jelenthet akadályt. 

 

Az IMOU termékrendszer előnyei 

 

Az IMOU termékek és a felhasználásukkal létrehozott rendszer számos olyan előnyt tartogat, amit igazán kár lenne nem kihasználni. Csak néhány példa:

 

 • A fent említett brand anyavállalata mindig a megbízhatóságra és a rendszer stabilitásának biztosítására törekszik.
 • Nagy hangsúlyt fektetnek az adatok védelmére is, ami napjainkban bizony kulcsfontosságú kérdéssé vált. Mérnökök és fejlesztők százai dolgoznak azért, hogy kizárólag csak Ön vezérelhesse az okos otthonát, és kizárólag csak Ön láthassa a lakásában vagy a kültéren elhelyezett kamerák felvételét.
 • Ez a fatja termékrendszer rendkívül egyszerűen beállítható és csatlakoztatható – ezt a SmartHome alkalmazással való kompatibilitása eredményezi.
 • A gyártónak hála a biztonság folyamatos.
 • A márka termékportfóliója úgy lett összeállítva, hogy egy már meglévő biztonsági rendszerhez is könnyen hozzáadható, de akár külön is beállítható.

 

Milyen IMOU termékeket lehet vagy érdemes beszerezni?

 

A következőkben – a teljesség igénye nélkül – bemutatásra kerül néhány nagyon népszerű termék. Ezek IMOU LIFE applikációból távolról is vezérelhetőek.

 

 • Okos WiFi dugalj fogyasztásméréssel – ez az okos konnektor dugalj, WiFi kapcsolattal, távolról is ki-be kapcsolható, időzíthető.
 • Beltéri sziréna – az okos otthon rendszer bármilyen funkcióját hozzá lehet rendelni.
 • Gázszivárgás-érzékelő – beépített szirénája van, ami helyi fény- és hangjelzést ad ki, és értesítést is küld a HUB felé. 
 • Hőmérséklet- és páramérő – ellenőrizhetőek az értékek, az adatok visszakereshetőek.
 • HUB vezeték nélküli riasztásjelző központ – ennek segítségével az Imou család tagjaiból álló, érzékelő és jelzőhálózatot lehet létrehozni.
 • Mozgásérzékelő – a beltéri mozgás hatására jelzést küld a központba.
 • Nyitásérzékelő – felszerelhető ajtóra, ablakra.
 • Vízkifolyás-érzékelő 

 

Ezen felül számtalan korszerű beltéri és kültéri kamera is beszerezhető: 2 és 4 MP-es IP csőkamerák, dómkamerák Wifi-kapcsolattal. 

 

Ezen termékek köre olyan széles, hogy az egyedi tulajdonságaik tanulmányozása érdekében célszerű Önnek is átböngészni a kínálatot.

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Zsonglőr siker

Május 25-én Túri Ádám EZÜST díjas artista lett a...

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...