9.1 C
Cegléd
2023. október 5. csütörtök
spot_img

Milyen elérhető árú porszívót vásároljunk?

 

 

 

A háztartásba mindig jól jön egy száraz-, sok esetben egy száraz-nedves porszívó. De mi alapján érdemes kiválasztani ezeket a készülékeket? Mire figyeljünk, amikor meghozzuk a döntést? Lássuk!

 

Száraz- és száraz-nedves porszívó kínálat

 

A boltok fizikai és virtuális polcai is roskadoznak a jobbnál jobb készülékektől, így nem csoda, ha nem is olyan egyszerű választani közülük. Vannak viszont olyan termékek, melyek megfizethető áron elérhetőek, mégis tudnak valami extrát nyújtani. Elég ha csak megnézzük az Alpha-Dent-Higiénia Kft. porszívó kínálatát, és látni fogjuk, hogy akár egyetlen márkával is maximálisan ki lehet elégíteni minden igényünket.

 

Bár óriási a választék a piacon, ha megtaláljuk azt a márkát, amivel jók a tapasztalataink, akkor érdemes megnézni a teljes termékpaláttájukat. Ha ugyanis lefednek minden területet, érdemes lehet azonos márkából készüléket választani más feladatokra is.

 

Megfizethető, mégis tartós?

 

Az Alpha-Dent-Higiénia Kft. Roly márkájú porszívói épp ezt tudják. Nem kell értük egy vagyont kifizetni, mégis kiválóan helytállnak a hétköznapokban, sőt azon túl is!

 

Ha találunk olyan gyártót, mely készülékei akár professzionális, folyamatos felhasználást is kibírnak, az a legjobb. Ezek ugyanis egy otthoni felhasználás mellett garantáltan nagyon hosszú ideig fognak minket szolgálni. És ha mellette még kiváló ár-érték aránnyal is rendelkeznek, akkor nagyszerű választást jelentenek.

 

Ráadásul ha vállalkozásunk is van, akkor ott is jó hasznát fogjuk venni. Irodatakarításnál vagy autókozmetikában, de bármilyen ipari épületben egy bizonyos négyzetméterig megfelelő megoldásként szolgálhatnak.

 

Legyenek hozzá extra kiegészítők

 

Nagy fegyvertény egy porszívó esetén, ha vannak hozzá olyan extra kiegészítők, melyek utólag, vagy már a beszerzés során megvásárolhatóak mellé. Még jobb, ha ezek közül valamennyi már eleve benne van a csomagban. Ezek a készülék mellé kapott extrák igencsak meg tudják dobni a termék értékét, még akkor is, ha az árcéduláján szereplő összeget emiatt nem növelik.

 

A különböző fejek (pl. szőnyeg- vagy kárpittisztító), vagy extra szűrőbetétek, porzsákok mind-mind növelik a porszívó hasznosságát, és a bevethető felületek és helyek számát.

 

Érdemes már előre beszerezni legalább egy plusz porzsákot vagy szűrőbetétet. De azt sem árt megnézni, hogy a boltban, ahonnan beszerezzük a készüléket, lehet-e utólag majd vásárolni belőle.

 

Minden feladathoz a megfelelő eszközt vásároljuk meg!

 

Mivel többféle porszívótípusról beszélhetünk, ezért érdemes odafigyelni, hogy milyet vásárolunk. Beltérre vehetünk egy sima szárazat, míg kültérre egy száraz-nedves típust. De ez természetesen nem szabály, mert például bent is jól jön olykor a száraz-nedves változat.

 

Emellett az otthonunk folyamatos tisztán tartása érdekében elgondolkodhatunk intelligens robotporszívón is. Ma már ezek a készülékek is képesek száraz és nedves takarításra. A lényeg, hogy az igényeinkhez alakítsuk a vásárlásunkat!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Egymilliót csaltak ki egy 80 éves nőtől

Egymilliót csaltak ki „óvadékra” a 80 éves nőtől azzal,...

Nemzetközi konferencia – ceglédi előadóval

Az alföld: Petőfi 200 konferenciát szerveztek a Vajdaságban szeptember...

Fűrészláncok, melyek kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek

    Ahhoz, hogy a különböző kerti munkákat gyorsan, hatékonyan és...

Halálfejes lepke Cegléden

Különleges rovar pihent meg Cegléden az Alszegi úton, az...

Hamarosan elkészül a futókör

Folyamatos fejlesztések zajlanak az Újváros szívében, a Vörösmarty téren,...