18.3 C
Cegléd
2023. szeptember 24. vasárnap
spot_img

Milyen érdekes tulajdonságokkal rendelkeznek a nyári csillagjegyek?

 

 

Ikrek, Rák és Oroszlán – ez a három csillagjegy uralja a nyári hónapokat, és mivel ennyire közel esnek egymáshoz, ezért bőven akadnak közös jellemzőik. Ugyanakkor eltérő tulajdonságokban sem szűkölködnek, ezek az ellentétek pedig különösképp izgalmassá teszik őket.

 

Mai cikkünkben a három nyári csillagjeggyel foglalkozunk, de ha bővebben is érdekel az asztrológia világa, akkor keresd fel a Bien.hu horoszkóp aloldalát!

 

Mik a főbb hasonlóságok és különbségek?

 

Az említett zodiákusok szülötteinek közös jellemzője, hogy mindhárman igazi társasági emberek, akik imádnak ismerkedni, barátkozni, szeretnek közösségben időzni, legyen az munkahely, baráti társaság vagy akár a tágabb család. 

 

Élvezik az életet, imádnak szórakozni, előnyben részesítik az aktív kikapcsolódást, számukra nem okoz gondot, ha másokhoz kell alkalmazkodniuk. Kreatív életszemléletüknek köszönhetően jól értenek az önkifejezéshez.

 

S hogy miben térnek el egymástól? Főként abban, hogy ki milyen bevállalós. Az Ikrek sosem mond nemet egy jó kis kalandra, az Oroszlán inkább csak azért vesz részt benne, hogy elismerjék, a Rák pedig inkább nemet mond arra, amihez nem elég bevállalós. 

 

A kalandvágyó Ikrek

 

Az Ikrek jegyű embereknek lételeme a kommunikáció, nagyon könnyen megtalálják a hangot másokkal. Rendkívül kíváncsiak, de mernek és tudnak kérdezni, emellett nem okoznak gondot számukra a kihívások. 

 

Mivel minden, de tényleg szinte minden érdekli őket, ezért sok témában járatosak, de többnyire csak felületesen. Az érdeklődési körük ugyanis folyton változik, amire pedig ráunnak, azzal már nem foglalkoznak utána. Mivel gyorsan tanulnak, könnyedén elsajátítják az alapokat, de kevés dologba hajlandóak igazán belemélyedni. 

 

Nem bírják elviselni, ha az életük unalmas és kiszámítható, egyszerűen szükségük van a kalandokra.

 

Az érzelmes Rák

 

A Rákok talán nem mindig mutatják ki, de valójában roppant érzelmesek. Nagyon érzékenyek, és elképesztően szorosan képesek kötődni szeretteikhez, akikkel mindig törődnek. Számukra elsődleges a család és az otthon, valamint az azt körüllengő békés légkör.

 

Empatikusak, emiatt képesek együttérezni másokkal, a gondoskodás és a támogatás számukra alapvető, a másik félnek kérnie sem kell az effajta törődést. Általában hisznek a megérzéseikben, ugyanis azok szinte mindig beválnak.

 

A karizmatikus Oroszlán

 

Az Oroszlán csillagjegy szülötteire aztán nem lehet azt mondani, hogy kerülik a reflektorfényt. Sőt, ők imádnak a középpontban lenni, akkor érzik jól magukat, ha mindenki rájuk figyel, és persze elismerik az érdemeiket. 

 

Magabiztosak, határozott fellépésűek, a szégyenlősségnek még csak a szikrája sincs meg bennük. Büszkék a külsejükre, a teljesítményükre és az elért eredményeikre, de ha nem vigyáznak, könnyen egoistává válhatnak. 

 

A lojalitást és a hűséget viszont mindennél többre becsülik, akik kiérdemli, azokkal szemben előveszik a gondoskodó, törődő énjüket. 

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kávézás Ceglédért

Nagykövete lett Swimathon  adománygyűjtő kampánynak Kottes Anikó a FECSKE...

Ceglédi férfit keres a rendőrség

"Rendkívül szimpatikus arcú" ceglédi férfit keres lopás miatt a...

Mindennapi fényvédelmünk

  Tudtad, hogy a nap ultraviola, más néven UV-sugárzása igen...

Az épületek hőszigetelése elengedhetetlen

    A növekvő energiaárak és rezsiköltségek, illetve az otthonok komfortja...

Napi hírek egy helyen: ezt az oldalt elég követned a maximális tájékozottsághoz

    Bár már lecsengőben a klasszikus nyaralós szezon, de még...