13.5 C
Cegléd
2024. április 23. kedd
spot_img

Milyen érdekes tulajdonságokkal rendelkeznek a nyári csillagjegyek?

 

 

Ikrek, Rák és Oroszlán – ez a három csillagjegy uralja a nyári hónapokat, és mivel ennyire közel esnek egymáshoz, ezért bőven akadnak közös jellemzőik. Ugyanakkor eltérő tulajdonságokban sem szűkölködnek, ezek az ellentétek pedig különösképp izgalmassá teszik őket.

 

Mai cikkünkben a három nyári csillagjeggyel foglalkozunk, de ha bővebben is érdekel az asztrológia világa, akkor keresd fel a Bien.hu horoszkóp aloldalát!

 

Mik a főbb hasonlóságok és különbségek?

 

Az említett zodiákusok szülötteinek közös jellemzője, hogy mindhárman igazi társasági emberek, akik imádnak ismerkedni, barátkozni, szeretnek közösségben időzni, legyen az munkahely, baráti társaság vagy akár a tágabb család. 

 

Élvezik az életet, imádnak szórakozni, előnyben részesítik az aktív kikapcsolódást, számukra nem okoz gondot, ha másokhoz kell alkalmazkodniuk. Kreatív életszemléletüknek köszönhetően jól értenek az önkifejezéshez.

 

S hogy miben térnek el egymástól? Főként abban, hogy ki milyen bevállalós. Az Ikrek sosem mond nemet egy jó kis kalandra, az Oroszlán inkább csak azért vesz részt benne, hogy elismerjék, a Rák pedig inkább nemet mond arra, amihez nem elég bevállalós. 

 

A kalandvágyó Ikrek

 

Az Ikrek jegyű embereknek lételeme a kommunikáció, nagyon könnyen megtalálják a hangot másokkal. Rendkívül kíváncsiak, de mernek és tudnak kérdezni, emellett nem okoznak gondot számukra a kihívások. 

 

Mivel minden, de tényleg szinte minden érdekli őket, ezért sok témában járatosak, de többnyire csak felületesen. Az érdeklődési körük ugyanis folyton változik, amire pedig ráunnak, azzal már nem foglalkoznak utána. Mivel gyorsan tanulnak, könnyedén elsajátítják az alapokat, de kevés dologba hajlandóak igazán belemélyedni. 

 

Nem bírják elviselni, ha az életük unalmas és kiszámítható, egyszerűen szükségük van a kalandokra.

 

Az érzelmes Rák

 

A Rákok talán nem mindig mutatják ki, de valójában roppant érzelmesek. Nagyon érzékenyek, és elképesztően szorosan képesek kötődni szeretteikhez, akikkel mindig törődnek. Számukra elsődleges a család és az otthon, valamint az azt körüllengő békés légkör.

 

Empatikusak, emiatt képesek együttérezni másokkal, a gondoskodás és a támogatás számukra alapvető, a másik félnek kérnie sem kell az effajta törődést. Általában hisznek a megérzéseikben, ugyanis azok szinte mindig beválnak.

 

A karizmatikus Oroszlán

 

Az Oroszlán csillagjegy szülötteire aztán nem lehet azt mondani, hogy kerülik a reflektorfényt. Sőt, ők imádnak a középpontban lenni, akkor érzik jól magukat, ha mindenki rájuk figyel, és persze elismerik az érdemeiket. 

 

Magabiztosak, határozott fellépésűek, a szégyenlősségnek még csak a szikrája sincs meg bennük. Büszkék a külsejükre, a teljesítményükre és az elért eredményeikre, de ha nem vigyáznak, könnyen egoistává válhatnak. 

 

A lojalitást és a hűséget viszont mindennél többre becsülik, akik kiérdemli, azokkal szemben előveszik a gondoskodó, törődő énjüket. 

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...

Gyányi-Túri díj

Az idei tanévben is megrendezésre került dr. Túri József...

Báger Dorina kivívta az Európa-bajnoki indulás jogát

Hétvégén két nemzetközi versenyen is szőnyegre léptek a ceglédi...

Ezeket a parkolási hibákat követik el legtöbbször a magyarok

A ceglédi rendőrség egy videóban foglalta össze az öt...