27.1 C
Cegléd
2024. július 18. csütörtök
spot_img

Ceglédi zsonglőr a Fővárosi Nagycirkuszban

A ceglédi fiatal, Túri Ádám idén a július 15-ei Cirkuszok éjszakáján már második alkalommal mutatkozhatott be a Fővárosi Nagycirkusz előadásán.
– Idén már másodjára kaptam lehetőséget, hogy fellépjek a zsonglőr számommal a Fővárosi Nagycirkusz által rendezett Cirkuszok Éjszakáján, ami egy éjszakába nyúló, extra hosszú műsor volt, különleges és híres fellépőkkel. – mesélte lapunknak Ádám. – Egy teljesen megújult, sokkal profibb számot adtam elő, amit a közönség hatalmas tapssal fogadott. Célom volt, hogy a tavalyi előadásomat sikerüljön felülmúlni és örülök neki, hogy ez sikerült is. Hatalmas dolog, hogy 17 évesen már másodjára léptem fel a Fővárosi Nagycirkuszban, mivel a cirkusz történelmébe tudomásom szerint sose volt olyan, hogy valaki artistaszakma és nem cirkuszos dinasztiába való születés nélkül lépett fel ott. Gyerekkori álmom volt, hogy fellépjek a Fővárosi Nagycirkuszban, és nagy büszkeséggel tölt el, hogy ilyen fiatalon már kétszer megsikerült ezt valósítanom.

– Milyen terveid vannak a jövőre?
– Jövőre szeretném színesíteni a műsorszámom egykerekű biciklivel és tűzzsonglőrködéssel is. Tervek között szerepel még egy Guiness rekord felállítása rövid időn belül, valamint két év múlva a Baross Imre Artistaképzőbe való felvételi. Legnagyobb álmom pedig, hogy az artistaképző után sikerüljön elhelyezkedni egy neves cirkuszban és minél több cirkuszfesztiválon megmutatni a tudásom.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...