15.5 C
Cegléd
2023. szeptember 24. vasárnap
spot_img

Ceglédi zsonglőr a Fővárosi Nagycirkuszban

A ceglédi fiatal, Túri Ádám idén a július 15-ei Cirkuszok éjszakáján már második alkalommal mutatkozhatott be a Fővárosi Nagycirkusz előadásán.
– Idén már másodjára kaptam lehetőséget, hogy fellépjek a zsonglőr számommal a Fővárosi Nagycirkusz által rendezett Cirkuszok Éjszakáján, ami egy éjszakába nyúló, extra hosszú műsor volt, különleges és híres fellépőkkel. – mesélte lapunknak Ádám. – Egy teljesen megújult, sokkal profibb számot adtam elő, amit a közönség hatalmas tapssal fogadott. Célom volt, hogy a tavalyi előadásomat sikerüljön felülmúlni és örülök neki, hogy ez sikerült is. Hatalmas dolog, hogy 17 évesen már másodjára léptem fel a Fővárosi Nagycirkuszban, mivel a cirkusz történelmébe tudomásom szerint sose volt olyan, hogy valaki artistaszakma és nem cirkuszos dinasztiába való születés nélkül lépett fel ott. Gyerekkori álmom volt, hogy fellépjek a Fővárosi Nagycirkuszban, és nagy büszkeséggel tölt el, hogy ilyen fiatalon már kétszer megsikerült ezt valósítanom.

– Milyen terveid vannak a jövőre?
– Jövőre szeretném színesíteni a műsorszámom egykerekű biciklivel és tűzzsonglőrködéssel is. Tervek között szerepel még egy Guiness rekord felállítása rövid időn belül, valamint két év múlva a Baross Imre Artistaképzőbe való felvételi. Legnagyobb álmom pedig, hogy az artistaképző után sikerüljön elhelyezkedni egy neves cirkuszban és minél több cirkuszfesztiválon megmutatni a tudásom.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kávézás Ceglédért

Nagykövete lett Swimathon  adománygyűjtő kampánynak Kottes Anikó a FECSKE...

Ceglédi férfit keres a rendőrség

"Rendkívül szimpatikus arcú" ceglédi férfit keres lopás miatt a...

Mindennapi fényvédelmünk

  Tudtad, hogy a nap ultraviola, más néven UV-sugárzása igen...

Az épületek hőszigetelése elengedhetetlen

    A növekvő energiaárak és rezsiköltségek, illetve az otthonok komfortja...

Napi hírek egy helyen: ezt az oldalt elég követned a maximális tájékozottsághoz

    Bár már lecsengőben a klasszikus nyaralós szezon, de még...