10.3 C
Cegléd
2024. május 9. csütörtök
spot_img

Ceglédi zsonglőr a Fővárosi Nagycirkuszban

A ceglédi fiatal, Túri Ádám idén a július 15-ei Cirkuszok éjszakáján már második alkalommal mutatkozhatott be a Fővárosi Nagycirkusz előadásán.
– Idén már másodjára kaptam lehetőséget, hogy fellépjek a zsonglőr számommal a Fővárosi Nagycirkusz által rendezett Cirkuszok Éjszakáján, ami egy éjszakába nyúló, extra hosszú műsor volt, különleges és híres fellépőkkel. – mesélte lapunknak Ádám. – Egy teljesen megújult, sokkal profibb számot adtam elő, amit a közönség hatalmas tapssal fogadott. Célom volt, hogy a tavalyi előadásomat sikerüljön felülmúlni és örülök neki, hogy ez sikerült is. Hatalmas dolog, hogy 17 évesen már másodjára léptem fel a Fővárosi Nagycirkuszban, mivel a cirkusz történelmébe tudomásom szerint sose volt olyan, hogy valaki artistaszakma és nem cirkuszos dinasztiába való születés nélkül lépett fel ott. Gyerekkori álmom volt, hogy fellépjek a Fővárosi Nagycirkuszban, és nagy büszkeséggel tölt el, hogy ilyen fiatalon már kétszer megsikerült ezt valósítanom.

– Milyen terveid vannak a jövőre?
– Jövőre szeretném színesíteni a műsorszámom egykerekű biciklivel és tűzzsonglőrködéssel is. Tervek között szerepel még egy Guiness rekord felállítása rövid időn belül, valamint két év múlva a Baross Imre Artistaképzőbe való felvételi. Legnagyobb álmom pedig, hogy az artistaképző után sikerüljön elhelyezkedni egy neves cirkuszban és minél több cirkuszfesztiválon megmutatni a tudásom.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Czeróczki Pál képviseli hazánkat

A legjobbak képviselik hazánkat a ŠKODA Challenge nemzetközi döntőjében A...

Megszólalt a 100 éves iskola csengője

Egy régi családtörténet folytatódott a Ceglédi Evangélikus Gyülekezeti házban....

A cserecsapat tagjait is elfogták

Két évvel ezelőtt 7 gyanúsítottal szemben fejezték be vádemelési...

Csodálatos Erdély

A "Határtalanul!" program célja, hogy lehetőséget biztosítson a magyarországi...

Baleset a 4-es úton

Két gyermek életveszélyesen megsérült egy közlekedési balesetben Ceglédnél vasárnap...