11.1 C
Cegléd
2024. február 21. szerda
spot_img

Ceglédi zsonglőr a Fővárosi Nagycirkuszban

A ceglédi fiatal, Túri Ádám idén a július 15-ei Cirkuszok éjszakáján már második alkalommal mutatkozhatott be a Fővárosi Nagycirkusz előadásán.
– Idén már másodjára kaptam lehetőséget, hogy fellépjek a zsonglőr számommal a Fővárosi Nagycirkusz által rendezett Cirkuszok Éjszakáján, ami egy éjszakába nyúló, extra hosszú műsor volt, különleges és híres fellépőkkel. – mesélte lapunknak Ádám. – Egy teljesen megújult, sokkal profibb számot adtam elő, amit a közönség hatalmas tapssal fogadott. Célom volt, hogy a tavalyi előadásomat sikerüljön felülmúlni és örülök neki, hogy ez sikerült is. Hatalmas dolog, hogy 17 évesen már másodjára léptem fel a Fővárosi Nagycirkuszban, mivel a cirkusz történelmébe tudomásom szerint sose volt olyan, hogy valaki artistaszakma és nem cirkuszos dinasztiába való születés nélkül lépett fel ott. Gyerekkori álmom volt, hogy fellépjek a Fővárosi Nagycirkuszban, és nagy büszkeséggel tölt el, hogy ilyen fiatalon már kétszer megsikerült ezt valósítanom.

– Milyen terveid vannak a jövőre?
– Jövőre szeretném színesíteni a műsorszámom egykerekű biciklivel és tűzzsonglőrködéssel is. Tervek között szerepel még egy Guiness rekord felállítása rövid időn belül, valamint két év múlva a Baross Imre Artistaképzőbe való felvételi. Legnagyobb álmom pedig, hogy az artistaképző után sikerüljön elhelyezkedni egy neves cirkuszban és minél több cirkuszfesztiválon megmutatni a tudásom.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...

Ki lesz 2023 legnépszerűbb ceglédi sportolója?

Idén is a cegledisport.hu facebook oldalán lehet szavazni, hogy...

Milyen egy jó biztonsági őr?

    Egy intézmény, szervezet vagy telephely biztonságának fenntartásában nem elegendő...

A hajléktalanügy margójára

Lapunknak egy - az előző lapszámban megjelent boltok, áruházak...