16.7 C
Cegléd
2024. július 27. szombat
spot_img

Belső autótisztítás megfelelő eszközök segítségével

 

Ha autóápolásról van szó, akkor az esetek többségében mindenkinek a jármű külseje jut eszébe. Polírozás, fényezés, a kerekek állapota. Azonban nemcsak a külsőségekre kell odafigyelni, hanem arra is, ami az utastérben található, mivel az utazás során a sofőr és az utasok is itt foglalnak helyet.

 

Milyen eszközök közül válogathatunk?

 

A FilterABC autóápolás kategóriájában mindent megtalálhatunk, ami a tökéletes eredményhez szükséges lehet. Ma már többféle termék közül válogathatunk, így biztosan meg fogjuk találni az ideális változatot. Az első és legfontosabb egy autóbelső-tisztító. Ez egy rendkívül hatékony, habzó tisztítószer, amit kifejezetten az autó belsejének tisztításához szokás használni.

 

A járműben lévő összes felületen lehet alkalmazni. Kárpitokról, szőnyegekről, üléshuzatokról, műanyag tetőről, padlóról még a legmakacsabb szennyeződéseket is képes eltávolítani. Mindezt kíméletesen teszi, semmilyen nyomot vagy sérülést nem hagy maga után, csak a tökéletes és tiszta felületet. A színeket könnyedén felfrissíti, a kellemetlen szagokat pedig semlegesíti, csupán a kellemes illat marad utána. Egyszerűen porszívózható, így a kezelés könnyedén elvégezhető bármilyen jármű belsejében.

 

Találkozhatunk speciálisabb tisztítószerekkel is, mint amilyen a műszerfalápoló-spray is. Többféle kialakításban is elérhető, az egyik legnépszerűbb a nyári narancsillat. Ez a termék az autó belsejében minden műanyag felületet megfelelően ápol, valamint ragyogó tisztává varázsolja őket. A kezelés után a felület portaszító, antisztatikus lesz és még a kirepedezések ellen is védelmet nyújt. Nyugodtan lehet használni a műszerfal fafelületein is. Teljesen szilikonmentes és a kezelt felületeket nem károsítja.

 

Ha gyors tisztítás, akkor a legjobb választás a kendő

 

Ha egy kisebb szennyeződésről van szó, vagy egyszerűen nincs éppen idő egy hosszabb kezelésre, de szeretnénk kellemesebb környezetet teremteni az utazásra, akkor a legjobb megoldás egy autóbelső-tisztító kendő lesz.

 

A segítségével gyorsan, egyszerűen, de mindemellett alaposan lehet megtisztítani az összes felületet az autóban. Tető, műanyag borítások, műszerfal, ülések, kárpit, bőr és szőnyeg: ezekről mind képes eltávolítani a szennyeződéseket és tökéletes külsőt varázsolni nekik.

 

Keressük a minőséget!

 

Függetlenül attól, hogy az autó külső vagy belső ápolásáról van szó, a legjobb megoldás az, ha mindig a minőségi termékek között válogatunk. Ezek sokszor nem is feltétlenül drágábbak, mint a többi, átlagos készítmények, cserébe viszont sokkal jobb eredményt nyújtanak. Hatékonyabb lesz a tisztítás, szebb lesz a felület, és garantáltan nem fogunk kárt tenni az autó belsejében vagy külsejében.

 

Az olcsó termékek elsőre csábítóak lehetnek, de az általános ajánlás az, hogy érdemes őket elkerülni a jobb eredmény érdekében, és hogy semmilyen kellemetlenség ne érjen minket.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Irány Párizs, az Olimpia!

A visszaszámlálás izgalmaí után az olimpiai játékok versenynapjai jelentik...

“Horrordíszlet” a ceglédi kórházban

A Telex oldalán hozták ismét hírbe a ceglédi kórházat:...

Búcsúzik Nagy Károly

Búcsúzik a CKKSE-től Nagy Károly - számolt be a...

Ikarus találkozó

Július 20-án, szombaton rendezték meg a III. Ikarus Pikniket...

Ceglédi zsonglőr a Manézs Talent Fesztiválon

Újabb sikert könyvelhet el Túri Ádám: június 30-án a...