25.4 C
Cegléd
2024. május 6. hétfő
spot_img

Biciklin felejtette a másfél millió forintját

A munkája végeztével pattant kerékpárjára egy törteli férfi a napokban, majd egy helyi mulatságra ment, hogy lazítson kicsit. Többéves megtakarítását – mintegy másfél millió forintot – egy zacskóba tette, azt egy telefontartóba, az egészet a pénztárcába, majd még egy jól összecsavart zacskóba csomagolt mindent, s ezt akasztotta a biciklijére indulás előtt.

Rég nem látott barátai és a rendezvény forgataga magával ragadta a férfit, aki megfeledkezett a házi gyártású széfként szolgáló szatyorról: azt a drótszamarán hagyta, ám később a hűlt helyét találta. Nem tudta, elhagyta vagy elvihették, így nem is mert rendőri segítséget kérni.

Pár nappal később az egyenruhásokhoz befutott egy információ, miszerint a bejelentőnek tudomása volt arról, hogy korábban a szatyorba rejtett pénzt egy helybéli fiatal férfi vitte magával.

A ceglédi rendőrök az információ hallatán elmentek tisztázni a történteket: a bűncselekménnyel gyanúsított 19 éves férfit egy törteli bolt mellett igazoltatták, míg más egyenruhások a sértett házánál tettek látogatást.

A rendőrök keresztkérdéseire a fiatal férfi belátta, kár tagadni, így önként átadta a lopott pénzt, amiből elmondása szerint csak keveset költött. Azt állította, nagyon bánja a tettét, egyben ígéretet tett, hogy a hiányzó összeget megfizeti a sértettnek. A lefoglalt mintegy 1,3 millió forintot a rend őrei visszaszolgáltatták a tulajdonosának – írja a police.hu.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

A vártnál is sikeresebb volt a 660 perc sport

Cegléd 660 éve város. Az évforduló alkalmából megrendezett ünnepség...

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...