22.9 C
Cegléd
2024. július 15. hétfő
spot_img

Biciklin felejtette a másfél millió forintját

A munkája végeztével pattant kerékpárjára egy törteli férfi a napokban, majd egy helyi mulatságra ment, hogy lazítson kicsit. Többéves megtakarítását – mintegy másfél millió forintot – egy zacskóba tette, azt egy telefontartóba, az egészet a pénztárcába, majd még egy jól összecsavart zacskóba csomagolt mindent, s ezt akasztotta a biciklijére indulás előtt.

Rég nem látott barátai és a rendezvény forgataga magával ragadta a férfit, aki megfeledkezett a házi gyártású széfként szolgáló szatyorról: azt a drótszamarán hagyta, ám később a hűlt helyét találta. Nem tudta, elhagyta vagy elvihették, így nem is mert rendőri segítséget kérni.

Pár nappal később az egyenruhásokhoz befutott egy információ, miszerint a bejelentőnek tudomása volt arról, hogy korábban a szatyorba rejtett pénzt egy helybéli fiatal férfi vitte magával.

A ceglédi rendőrök az információ hallatán elmentek tisztázni a történteket: a bűncselekménnyel gyanúsított 19 éves férfit egy törteli bolt mellett igazoltatták, míg más egyenruhások a sértett házánál tettek látogatást.

A rendőrök keresztkérdéseire a fiatal férfi belátta, kár tagadni, így önként átadta a lopott pénzt, amiből elmondása szerint csak keveset költött. Azt állította, nagyon bánja a tettét, egyben ígéretet tett, hogy a hiányzó összeget megfizeti a sértettnek. A lefoglalt mintegy 1,3 millió forintot a rend őrei visszaszolgáltatták a tulajdonosának – írja a police.hu.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...