17.7 C
Cegléd
2024. május 2. csütörtök
spot_img

A jó benti cipő tulajdonságai

 

 

Itt a szeptember, az új tanév kezdetén pedig esedékessé válik egy új benti cipő beszerzése is, amelyet majd a bölcsiben, oviban viselnek a gyerkőcök a foglalkozások során. Nézzük, mi alapján érdemes kiválasztani a lábbelit!

 

A legfontosabb: a jó méret

 

Óvodás, bölcsődés gyermekünk az idő nagy részében odabent fog játszani, így a benti cipő lesz a leggyakrabban használt lábbelije. A legfontosabb szempont, hogy jó méretet válassz: se nagyobb, se kisebb ne legyen a cipő!

 

Manapság könnyedén lehet online is rendelni gyerekcipőt, a Ruhafalva benti cipői például nagyon szépek és jó minőségűek. Szerencsére ebben a webáruházban a termékek adatlapján feltüntetik a belső talphosszt is, így egyáltalán nem kell attól tartanod, hogy rossz méretet választasz majd.

 

Ha a kicsi lábát mégis szorítaná a cipő, és szeretnéd kicseréltetni a terméket, akkor a Ruhafalva munkatársai ebben is nagyon segítőkészen állnak rendelkezésedre. Ha nagyobb méretet rendeltél, akkor érdemes megtartani a cipőt, hiszen a gyerkőc úgyis belenő majd, és mivel itt nagyon trendi gyerekcipőket árulnak, biztosan nem megy ki a divatból az adott modell több hónap után sem.

 

Válassz a gyereknek tetszőt!

 

Ha már itt tartunk, akkor megjegyezzük, hogy mindenképp olyan benti cipőt válassz, amibe a kicsi szívesen bújik: szín és minta alapján is dönthetsz. A lányoknak a rózsaszín, pillangós, cicás, masnis, hercegnős változatok fognak tetszeni, a kisfiúk számára kaphatók sötétebb színű, autós, dinós, kutyás mintázatú modellek is.

 

Természetesen ezek a benti cipők tépőzárasak, így könnyedén felvehetők, nagyobb gyerekek már önállóan is tudják majd cserélgetni a kinti és a benti cipőt az utasításoknak megfelelően.

 

Alapkövetelmények: puha talp, zárt orr

 

A benti cipőknél alapvető követelmény, hogy biztonságosak és kényelmesek is legyenek egyben. A puhatalpú cipő azért jó választás, mert ebben könnyedén tudnak mozogni a gyerkőcök, a lábfej fejlődésére is jó hatással vannak. A zárt orr-rész pedig azért fontos, mert ez védi a gyerkőcök lábujjait az esetleges sérülésektől.

 

Azt mondanunk sem kell, hogy a papucs semmiképp sem jó választás oviba, bölcsibe benti használatra, mert balesetveszélyes. Ha nincs pánt, ami tartja a gyerekek bokáját, a lurkók könnyen eleshetnek, elcsúszhatnak futkározás közben, a lábbeli is lerepülhet a lábukról.

 

A márkát is nézd meg!

 

A jó gyerekcipők komfortos viseletek. Mivel egész nap a gyerekek lábán lesz a cipő, fontos, hogy az anyaguk jól szellőző legyen, a legjobb, ha pamutból készülnek.

 

A RenBut a lélegző cipőiről ismert: a lábbelik különlegessége, hogy talpukon és a bőr betéten is szellőzőlyukak találhatóak, így nem izzad bele a cipőbe a gyerkőcök lába. Nemcsak a dizájnos kivitel, hanem az antibakteriális betét, a komfortos kialakítás is e márka mellett szól.

 

Alaposan nézz körül a Ruhafalva gyerekcipő kínálatában, ha benti cipőt keresel, hiszen sok más neves márka termékeit is megtalálod itt. A döntést segíti, hogy beállíthatod a szűrési feltételeket az oldalon, így egykettőre meglesz az ideális benti cipő a gyerkőcöd számára.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...

Mi a hosszú élettartamú mosógép titka?

    Ahhoz, hogy a mosógép élettartama a lehető leghosszabb lehessen,...