18.2 C
Cegléd
2024. július 27. szombat
spot_img

A te információid mennyire hitelesek?

 

 

Szinte nincs olyan területe az életnek, amelyet ne övezne rengeteg tévhit és helytelen információ. Sajnos nagyon sokszor mi magunk is hajlamosak vagyunk gondolkodás nélkül hinni, kritikus mérlegelés nélkül elfogadni bizonyosa dolgokat, és nincs ez másként az intim témákat illetően sem. Sőt, ott talán a legnagyobb az űr, hiszen az évszázadok során szinte teljesen tabusítva lettek az intim dolgok.

 

Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy mai írásunkkal a gésagolyók renoméját készülünk helyreállítani, hogy a valódi és helyes információk birtokában tudj dönteni arról, hogy szeretnéd-e te magad is kipróbálni, vagy esetleg meglepnéd-e vele a párodat!

 

Nem csupán játékszer!

 

A leggyakoribb tévhit a SZEXSHOP.hu kínálatában kapható gésagolyókat illetően az, hogy pusztán szexuális játékszernek tekintik őket. Holott ennél sokkal többet tudnak.

 

A női intim egészségről tudnak gondoskodni, hiszen azáltal, hogy a hüvely falának izmait eddzik, sokat tudnak segíteni a szülés előtti felkészülésben, a szülés utáni regenerálódásban, valamint akár az inkontinencia kialakulásának lehetőségét is képesek csökkenteni. Sőt, a rugalmasabb hüvely nagyobb élvezeti értéket rejt mind a nő, mind pedig a férfi számára.

 

Kell a síkosító!

 

A másik tévhit, hogy mivel a hüvelybe kerül, ezért nem szükséges síkosítót használni, ami ugyebár teljesen logikátlan, hiszen a hüvely, illetve annak bemenete száraz lesz akkor, amikor a gésagolyót próbálod felhelyezni.

 

Itt ki is kell térnünk arra, hogy többféle változat közül választhatsz, amelyek mind méretben, mind pedig anyagban eltérnek egymástól. A kezdő felhasználók mindenképp a minél nagyobb változattal kezdjenek, hiszen ezeket könnyebb bent tartani. A haladók a kisebb típusú gésagolyókkal ügyeskedhetnek, amelyeket természetesen jóval nehezebb bent tartani – ám a rutinnak és az erős izomzatnak hála ez gond nélkül szokott menni.

 

Be kell tartani a használati útmutatóban leírtakat!

 

Mint minden szexuális kiegészítő és játékszer esetében, úgy a gésagolyók kapcsán is jó, ha fejben tartjuk, hogy nem szabad bármikor, bárhol és bármennyit használni.

 

Természetesen mindent megtalálsz leírva a használati útmutatóban, így mindenképpen arra biztatunk, hogy azt ne valami felesleges írománynak tekintsd, hanem valóban olvasd el, és tartsd be az ott leírtakat.

 

Ha így teszel, akkor egyrészt tudni fogod, hogy kezdőként inkább ülve vagy fekve érdemes használni a gésagolyókat, míg a feketeöves felhasználók valóban mozoghatnak is vele – végezhetnek házimunkát is akár, vagy csak jöhetnek-mehetnek a nagyvilágban.

 

Ugyanakkor mindenkinek megvan az egészséges mennyiség, amennyit a gésagolyók fent lehetnek, és ezt a javasolt időtartamot nem tanácsos túllépni, hiszen a hüvelyfalat túlerőltetni és túlstimulálni sem szabad.

 

Minden bizonnyal még rengeteg kérdésed merül fel ezzel kapcsolatban, erre választ kaphatsz a SZEXSHOP.hu oldalán is, ahol a részletes termékinformációk mellett még számtalan blogbejegyzés is foglalkozik azzal, hogy a gésagolyók miként fejtik ki áldásos hatásukat!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Irány Párizs, az Olimpia!

A visszaszámlálás izgalmaí után az olimpiai játékok versenynapjai jelentik...

“Horrordíszlet” a ceglédi kórházban

A Telex oldalán hozták ismét hírbe a ceglédi kórházat:...

Búcsúzik Nagy Károly

Búcsúzik a CKKSE-től Nagy Károly - számolt be a...

Ikarus találkozó

Július 20-án, szombaton rendezték meg a III. Ikarus Pikniket...

Ceglédi zsonglőr a Manézs Talent Fesztiválon

Újabb sikert könyvelhet el Túri Ádám: június 30-án a...