10.1 C
Cegléd
2024. április 22. hétfő
spot_img

Hogyan adjon el azoknak, akik ajándékoznának, ám nem tudják, mit?

 

Talán Önnel is előfordult már, hogy ajándékozás előtt állt, de fogalma sem volt, mivel szerezhetne örömet szeretteinek, ismerőseinek. Nos, ilyen helyzetekre lehet ideális mentőötlet az ajándékkártya, hiszen ilyenkor a megajándékozott döntheti el, minek is örülne igazán.

 

Webáruház bérlésben gondolkodók számára már elérhetőek új fejlesztések, amelyek segítségével Ön is könnyedén élhet a kuponok és ajándékkártyák kínálta előnyökkel. 

 

Először a kuponokról

 

A webáruházak többségével ellentétben, az Unas webáruházaiban többféle lehetőség áll a vásárlók rendelkezésére, attól függően, hogy milyen kedvezményekre szeretnék azokat beváltani.

 

Itt jön a képbe az egyik újítás, a kupon sablon, amelyet tetszőlegesen alakítva jöhet létre a ténylegesen beváltható kupon.

 

Mik a kuponsablon előnyei?

 

A kulcsrakész megoldások révén rengeteg idő spórolható meg, hiszen automatikusan és egyszerre akár nagyobb mennyiségben is létrehozhatók kuponok, ajándékkártyák, amiket azután már csak ki kell küldeni a vásárlóknak.

 

A kuponsablonok zavarba ejtően sokféleképp felhasználhatók. Tényleg csupán a kreativitáson múlik, ki mennyit profitál általuk. Igyekszünk ebben is segíteni. Íme, mindjárt itt is van néhány hasznos tipp:

 

  • Örökös kedvezmény kupon

Ebben az esetben a „termék” valójában nem is létezik fizikailag, csupán egy lehetőség, ami adott kedvezményre jogosít, viszont ugyanúgy megvásárolható, mint egy fizikai termék és a későbbi vásárlások során használható fel.

 

  • Pontgyűjtés mintájára

Ekkor egy valódi termékhez egy összegszerű kupont csatolunk, ami lényegében a későbbi vásárlás összegéből ad kedvezményt.

 

  • Vásároljon most és a következőt ingyenesen kiszállítjuk!

Ha szeretne egy erőteljes ösztönzést, akkor érdemes ingyenes kiszállításkuponban is gondolkodni. Sokan szeretik, ha a szállításért nem kell külön fizetniük.

 

Ajándékkártya

 

Bár a kuponok már önmagukban is remek megoldások, azonban az igazi profitnövelő aduászunk az ajándékkártya. Természetesen ebben az esetben is kihasználhatjuk az automatizálásban rejlő óriási potenciált, ami jelentős mértékben képes megkönnyíteni a munkánkat.

 

Az Unas webáruházak rendszereiben már ajándékkártyához is elérhetőek sablonok.

 

Ehhez mindössze a már említett, egyszerűen beállítható kuponsablont kell összekötnünk egy tetszőlegesen elnevezett termékünkkel, és innentől az ajándékkártyát a vásárló már fel is használhatja, de akár át is ruházhatja másra.

 

Fontos tudni, hogy az Unas webáruház rendszer felhasználóbarát felületén a beállítás lépései könnyedén kivitelezhetők, így az újítások alkalmazása nem okozhat problémát.

 

Mi lehet a következő lépés?

 

Érdemes stratégiában gondolkodni, hogyan lehet a legprofitábilisabb módon kihasználni az új fejlesztéseket.

 

A kereslet a vásárlók részéről adott, mi pedig biztosítjuk hozzá a megbízható rendszert. A többi már Önön, mint webáruház-tulajdonoson múlik.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...