18.2 C
Cegléd
2024. július 27. szombat
spot_img

Így válaszd ki a tökéletes eljegyzési gyűrűt!

 

 

Tudod, hogy Ő az. Teltek-múltak a hónapok, és egyre biztosabb lettél benne: senki másra nem tudnál úgy nézni, mint a barátnődre. Miközben a társadnak most az elérhető legszebb, leggyönyörűbb eljegyzési gyűrűt keresed, még kicsit bizonytalan vagy, hogyan is találhatnád ezt meg. De ne aggódj: hoztunk néhány szempontot a választáshoz!

 

A végtelenség ígérete, egyetlen ékszerben

 

Az életre szóló ajándékok között az eljegyzési gyűrű kiemelkedő helyet foglal el. E karikaékszer régen még csak a szülők engedélyével kerülhetett a kiválasztott hölgyek ujjára, a két család egyesülésének jelképeként. Ma azonban már általában a két ember közötti, szoros összetartozást jelenti. A karikagyuru.hu oldalán eljegyzési gyűrűk széles választékából válogathatnak a lánykérést fontolgatók, de akár a házasulandó pár is, közösen.

 

Milyen az ideális eljegyzési gyűrű?

 

Olyan, ami tetszik majd a leendő menyasszonynak, vághatnánk rá azonnal – és ebben van is igazság. Azonban a gyűrű sikere alapvetően többkomponensű. Így az alábbi feltételeknek célszerű teljesülnie, ha kedvesünk ujjára húznánk a gyűrűt:

 

  1. A személyiség figyelembe vétele

Ez az első pont, ahonnan indulunk. Szerelmed egy romantikus lélek, egy lázadó művész, egy vérbeli üzletasszony vagy a sportok királynője? Ha ezt tudod, akkor máris egy lépéssel közelebb kerültél a számára tökéletes gyűrűhöz. 

 

  1. A méret

Szerencsére számos kreatív módja van a gyűrűméret lebukás nélküli megszerzésének. Akár egy általa gyakran használt gyűrűt is elcsenhetsz, és lemérheted/belenyomhatod egy olyan anyagba, ahol megmarad a mérete, és már viheted is az ékszerészhez. Ám ha nem érzed magadban a titkosügynöki vénát, válassz egy olyan ékszerüzletet, ahol segítenek a méretezésben!

 

  1. Allergia kizárva

Tudsz róla, hogy kedvesednek van-e valamilyen fémallergiája? Esetleg nem is beszéltetek még erről? A gyűrű vásárlása előtt ezt még mindenképp puhatold ki, nehogy a kórházban végződjön a nagy pillanat.

 

  1. Az ékszer tartóssága

A gazdasági helyzet nagy terhet ró mindannyiunkra – azonban mégsem érdemes éppen az eljegyzési gyűrű anyagán spórolni. A magasabb anyagminőség ára hosszú távon megtérül, hiszen sokkal tovább hordható marad.

 

+1. A megfelelő helyen és időben átadott

Párod szereti a nagy, drámai pillanatokat, vagy érzelmeit inkább meghittebb, biztonságos környezetben éli csak meg? Ha ez utóbbi, semmiképp se tervezd nyilvános helyre a lánykérést – bár még az extrovertáltak sem biztos, hogy megosztanák a nagy pillanatot idegen emberekkel.

 

Készen állsz?

 

Ha idáig eljutottál, az alapokkal már tisztában vagy, melyek a gyűrűválasztáshoz kellenek. Most már “csak” ki kell választanod az ideális gyűrűt, majd átadnod életed párjának – és reménykedni, hogy igent mond. A többit bízd szakemberekre: a karikagyuru.hu tapasztalt, ékszerszerető csapata segít választani a legkülönbözőbb személyiségekhez illő, csodaszép eljegyzési gyűrűk közül! A méret miatt sem kell aggódnod, mivel szükség esetén bármikor nagyobbra cserélik a kiválasztott darabot.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Irány Párizs, az Olimpia!

A visszaszámlálás izgalmaí után az olimpiai játékok versenynapjai jelentik...

“Horrordíszlet” a ceglédi kórházban

A Telex oldalán hozták ismét hírbe a ceglédi kórházat:...

Búcsúzik Nagy Károly

Búcsúzik a CKKSE-től Nagy Károly - számolt be a...

Ikarus találkozó

Július 20-án, szombaton rendezték meg a III. Ikarus Pikniket...

Ceglédi zsonglőr a Manézs Talent Fesztiválon

Újabb sikert könyvelhet el Túri Ádám: június 30-án a...