17.7 C
Cegléd
2024. május 2. csütörtök
spot_img

Mindennapi fényvédelmünk

 

Tudtad, hogy a nap ultraviola, más néven UV-sugárzása igen nagy erővel bír, és rengeteg anyagban kémiai változásokat képes elindítani? A műanyagokban a polimer láncokban a kémiai kötéseket módosíthatja, károsíthatja a festett felületeket, a textíliák szálait és szöveteit. A gumiból készült termékek, tömítések rugalmasságának és szilárdságának sem tesz jót a sokáig tartó intenzív napsütés. Ez alól persze mi, emberek sem vagyunk kivételek, éppen emiatt is nagyon fontos a megfelelő napvédelem minden egyes nap.

Védekezz a láthatatlan UV-sugárzás károsító hatásai ellen!

Fényvédelem nélkül az UV-sugárzás hosszabb távon nagyon káros hatással lehet a te bőrödre is. A MediNatural fényvédő arckrémekkel igazán hatékonyan gondoskodhatsz arról, hogy a bőröd sokáig megőrizhesse fiatalságát és egészségét. Ezek a remek, UltraGreen minősítésű anti-aging natúr kozmetikumok könnyen a napi bőrápolási rutinod részévé tehetők, így elkerülheted, hogy az UV-A és UV-B sugarak roncsolhassák a bőröd szerkezetét, gyorsítsák a ráncképződést, valamint károsítsák a kollagénrostokat. 

Hatékony védelmet adnak tehát, és ezáltal a bőröd öregedési folyamata is látványosan lassítható. Igaz ez minden évszakra, hiszen a nap mindig süt, a láthatatlan UV-sugárzás pedig a felhőkön, az ablaküvegen és a szélvédőn is átjut, így ha borongós az idő, még akár a saját otthonodban vagy az íróasztalod mellett is elérhet.

Védd a bőröd minden egyes nap!

Ma már széles körben elfogadott a tavaszi és nyári időszakban a fényvédő termékek alkalmazása. Persze egyértelmű, hogy ősszel és télen általában nehezebben égünk le a mi éghajlatunkon, de fényvédelem nélkül az UV-sugárzás mindenképp nagyon káros a bőröd szerkezetére ekkor is. 

Ráadásul, ha havas, jeges tájon vagy vízparton vagy, a sugarak visszaverődve még intenzívebben terhelik a bőrt. Sőt, a magas hegyvidéki tájon pedig akár ugyanannyira, mint nyáron a tengerparti napozáskor. Mivel a téli időszakban a bőr pigmenttartalma csökken, azaz nem annyira barna, még érzékenyebbé válik. Ne adj esélyt a károsodásnak, használj minden évszakban fényvédő arckrémet. Használd minden egyes nap!

A fényvédelem is legyen a napi bőrápolási rutinod része!

Egy igazán nagy hatékonyságú fényvédelmet biztosítani képes modern arckrémben nem kémiai fényvédő anyagokat használnak, hanem a fizikai fényvédelmet és a természetes összetevőket részesítik előnyben. Ezek a kiváló és biztonságos készítmények nem tartalmaznak hozzáadott illatanyagokat, színezékeket, parabént, kőolaj-származékot és nano méretű fényvédőt.

Tökéletes választást jelent a MediNatural SPF30 Ránctalanító fényvédő arckrém. Nem csupán az UV-A és az UV-B sugarak ellen hatékonyak, hanem a bizonyítottan bőrkárosító mesterséges kék fénnyel szemben is.

A mindennapos fényvédelemmel sokkal tovább megóvhatod bőröd szépségét, lhiszen elassíthatod a bőröregedés folyamatát.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...

Mi a hosszú élettartamú mosógép titka?

    Ahhoz, hogy a mosógép élettartama a lehető leghosszabb lehessen,...