5.6 C
Cegléd
2024. május 13. hétfő
spot_img

Fésűs Gréta lovas sikerei

Fésűs Gréta sikeres fiatal lovas versenyző. A Champions Team ifi lovasa, aki egyedüli ceglédiként jutott be a Talent Programba. Gréti két lóval versenyzik 120-135 cm magasságban, Hunter Dadero Z és Looking For You a társai a bajnokságokon és a nemzetközi versenyeken belföldön és külföldön egyaránt, ahol szinte mindig kiválóan teljesítenek. Gréti nyitott versenyszámban profi lovasokkal áll starthoz és ezeken a pályákon is eredményesen szerepel.

2023-as sikerei: Nemzetközi verseny Samorin Szlovákia 1. hely, Fedettpályás országos bajnokság 6. hely, Budapest nemzetközi verseny 1. hely, Kiskunhalas nemzetközi verseny 1. hely, Pest megyei bajnokság 1. hely, Regionális bajnokság 3. hely, Moody Mares díjáért 1. hely nemzetközi verseny.

Gréta 3 éves korában kezdett lovagolni, a Mizsei Lovastanyán Pándorfalvi Zitával, majd később a Kövesdi farmon és a Füle tanyán kapott lehetőséget a fejlődésre. Eleinte ügyességi versenyszámokban indult, majd jöttek az ugrások. Már 11 éves korától a versenyek során gyűjtötte a helyezéseket és a kupákat.

– Minden nap lovagolok vagy képzem a két lovamat és magamat is. Hetente egyszer vagy kétszer vannak edzések az edzőmmel Sári Viktorral. Egy versenyen nagyon fontos a pálya bejárás, hogy az edzőm taktikáit megfelelően tudjam kivitelezni, ezért sokszor a bejárás végén még egyszer végig megyek a pályán fejben, főleg a szűk fordulókat nézem meg jobban. Amikor lóra ülök kizárom a külvilágot és csak az edzőm hangját hallom, vagy azt se. Nagyon szeretem a lovakat, de a sportot még inkább! A lovagláson kívül is van élet: a Patkós Irma Gimnázium 11 G osztályának tanulója vagyok és az osztályfőnököm Sztankaninecz Beatrix, aki mindenben támogat és segíti a tanulmányaimat. Jövőbeni terveimben sok minden szerepel, talán az egyik legnagyobb álmom az Európa bajnokság! Ezúton szeretnék köszönetet mondani Pándorfalvi Zitának, aki még a mai napig is mellettem áll, Sári Viktornak az edzőmnek, szüleimnek , akik mindenben támogatnak és segítik megvalósítani az álmaimat. – nyilatkozta lapunknak a fiatal.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Soha nem látott erősségű sarki fény

Péntek éjszaka és szombat hajnalban látványos égi jelenség tartotta...

Zöld polgármesterjelölt

Földi Áron, polgármester-jelöltként indul városunkban. A jelölt érdekes pályát...

Tapasztalat, koncepció és ambíció

Független jelöltként, de helyi civil szervezet és párt támogatásával...

Bronzéremmel zárta a 2023/24-es évadot a Ceglédi KE

Vasárnapi, fóti győzelme után a bronzérem megszerzéséért indult csatába...

Smahajcsik Péter virágoskertje

Smahajcsik Péter, a 2-es számú választókerület független képviselőjelöltje úgy...