22.6 C
Cegléd
2024. április 29. hétfő
spot_img

Kádparavánnal a rendezettebb fürdőzésért

 

 

A fürdőszobában való tisztálkodáshoz választhatunk a kád vagy a zuhanykabin között. Ez utóbbi esetben könnyebb a dolgunk, mert a fülke teljesen elkeríti a tusoló embert, így biztosak lehetünk benne, hogy nem fröccsen ki a víz. A kádban való fürdőzésnél azonban ez a kérdéskör nem megoldott, még akkor sem, ha odafigyelünk, nem beszélve arról, ha a kádban zuhanyzunk.

 

A száraz fürdőszoba érdekében

 

Mindenki ismeri az érzést, amikor a gyerekek, de akár még a felnőttek után is folyamatosan törölgetni kell az egész fürdőt, mert akkora állóvíz keletkezett. A hidegburkolatokon kívül vizes mindig minden csempe a falon, ázik a fürdőszobaszőnyeg, de akár még a törölközők is. A Gemini-Duo kádparaván választéka egy csapásra megoldja ezt a gondot, ugyanis biztosít egy zárt válaszfalat, amely lehetővé teszi, hogy belül maradjon minden nedvesség.

 

Nem is gondolnánk, hogy már a kádparavánokból is milyen nagy választék áll rendelkezésre. Azért is népszerű ez a kellék, mert a kádnak arra a részére állítjuk, ahol a legtöbbször zuhanyozunk, így lezárjuk a kiömlő víz útját. Ugyanakkor fontos átgondolni, hogy milyen az alakja a kádnak, mert pl. ha ovális és nem egyenes oldalfalú a kádunk, akkor az már komoly fejtörést fog okozni, hogy kiválasszuk a megfelelő típusú kádparavánt hozzá.

 

A kádparavánok fajtái

 

Léteznek egy- vagy két-, de akár négyrészes kádparavánok is, melyek közül attól függően választhatunk, hogy a kád mekkora részét szeretnénk eltakarni. Előfordul, hogy valakinek elegendő az egyrészes változat, ez tetszik neki vagy azért erre van szüksége, mert ülőkádja van. A kétrészes típus abban különbözik az egyrészestől, hogy az egyik elem fixen rögzített, a másik pedig csuklóajtóként funkcionál.

 

A négyrészes szinte már egy tolóajtós kialakítás, az egyes elemek harmonikaszerűen csukódnak egymásba. Aki ilyen terméket választ, az az egész kádat szinte körbekeríti, ott aztán sehol nem fog kifolyni a víz. Az ilyen magas szintű védelem rendkívül hasznos egy többgyermekes családban, ahol a felmosás állandó napirendi pont minden este.

 

Mindent a fürdőszobához egy helyen

 

Előfordulhat, hogy olyan szinten vizesedett már valamelyik fürdőszobai bútor, hogy cserére szorul. Vagy az új kádparaván mellé már dukál egy új fürdőszobaszőnyeg is. Bármire is van szükség, ha valaki nem csupán az elválasztófalat, hanem egyéb termékeket is be szeretne szerezni, akkor a Gemini-Duo webáruházban mindezt egy helyen megteheti.

 

Ha végül úgy döntesz, hogy a kád mellé egy zuhanykabin is jól jönne, a széles választék jellemzi ebben a kategóriában is a webáruházat. De a kádparaván mellett is van alternatíva, ugyanis zuhanyfüggönyt is fel lehet szerelni hozzá. Ilyenkor figyelni kell a megfelelő méretre, illetve akik arra érzékenyebbek, a színre, mintára is, hogy passzoljon a függöny a fürdőszoba csempéjéhez, bútoraihoz.

 

A kádparavánokról még azt érdemes tudni, hogy már vízlepergető felülettel készülnek, így nem igényelnek különösebb tisztítást. Ez a plusz felület alig észrevehető és esztétikus külsőt kölcsönöz a fürdőkádnak.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hat polgármester jelölt

Átvették az ajánlóíveket a jelölő szervezetek és a jelöltek,...

Diákolimpiai elődöntő sikerek

2024.04.27-én Csongrád adott otthont a FitKid Országos Diákolimpiai "A"...

Nem sokon múlt a tömegbaleset

Ismét egy döbbenetes felvétel került elő a magyar utakról....

Szemkápráztató látvány a ceglédi napnyugtában

Több országos hírportál is beszámolt róla, az Időkép oldalán...

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...