16.8 C
Cegléd
2024. június 16. vasárnap
spot_img

Megéri áldozni a lakberendező hasznos tanácsaira

 

Ma már egyáltalán nem luxus egy tér kialakításához lakberendező szakavatott tanácsait kérni. Sőt, rengeteg esetben inkább spórolást jelent ez: időt és energiát is megtakaríthatsz okos ötleteivel, rengeteg tapasztalatával, piacismeretével. Nem is beszélve a kifinomult ízlésvilágáról, amivel azt a cseppnyi pluszt tudja a te lakásod tereinek ki- vagy átalakításához hozzáadni, mint a mennyei étkekhez a megfelelő fűszerek.

A végeredmény a te ízlésvilágodat tükrözi

A DODO bútor kollekciójából gyakran válogatnak gyakorlott kézzel a tapasztalt lakberendező szakemberek is. Általában sok-sok kérdést tesznek fel, mert a lehető legjobban meg szeretnék ismerni a megrendelőjük igényeit. Az alapötletnek tőled kell jönnie, hiszen számodra kell az adott térben vagy terekben összhangnak lennie. És ez minden esetben egyedi.

A folyamat tehát a “probléma” feltárásával, felvázolásával indul. Zsúfoltból rendezettet akarsz, vagy valami új funkciót adnál egy térnek? Egy lakberendező melletted fog állni az úton és számos értékes ötletével és javaslatával terel a végcél felé.

Hogy a lakberendezési álmaid valóra váljanak

Nagyon sok segítséget kaphatsz a látványtervekkel kapcsolatban, valamint abban, hogy a praktikum, a design és a funkcionalitás hármas egysége a végén harmonikus eggyé állhasson össze. Idetartozik a színharmónia és a hangulat megteremtése a megfelelő stílus(ok) megtalálásával. A tökéletes világítással nemcsak kellemesebbek a terek, de sokkal jobban is használhatók.

Tanácsot kaphatsz a terek optimális kihasználásához és kialakításához is, ami sok esetben a kicsi apró részleteken is múlik. Bátran használd a DODO egyedülálló lakberendező és belsőépítész keresőjét ehhez.

Minőségi munka

Persze minden esetben rengeteg múlik az adott ingatlan adottságain, de a lakást használó család összetétele, nagysága és dinamikája is meghatározza a lehetőségeket. Nincs két egyforma család, és ezért nincs is két egyforma feladat a lakberendező számára sem. De ezek az új kihívások minden esetben hatalmas inspirációt jelentenek nekik is, így biztos lehetsz abban, hogy a lakberendező szakemberrel közösen meg fogjátok találni a számodra megfelelő stílust, hangulatot, és így meg tudod majd jeleníteni a berendezésben is azt az életérzést, amire vágysz, ami benned munkál.

Az anyagi lehetőségek mindig korlátozók, így ebben az esetben is ezek alapján választhatók ki az alkalmazott anyagok és berendezési elemek. Ha elkészültek a vázlattervek, közösen határozzátok meg a lakberendezési alaprajzot. Ezen már látszik a bútorok helye is. A végleges terven pedig aztán mindenre kitér majd. Sok lakberendező 3D látványtervet készít, hogy teljes egészében átérezhesd a jövendő tér hangulatát. Sok esetben áttekinthető csomagajánlatok közül választhatsz eltérő szolgáltatásokkal. Válassz tapasztalt lakberendezőt álomotthonod megvalósításához egyedi igényeid szerint.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...