15.4 C
Cegléd
2024. május 3. péntek
spot_img

Praktikus tudás a hétköznapokban: a gépírás

 

 

A legtöbb ember használ valamilyen digitális eszközt, ha mást nem, okostelefont a mindennapos teendők elvégzéséhez. Sokan vannak azonban, akik nap mint nap laptopon vagy számítógépen dolgoznak, illetve ezeket használják a tanuláshoz.

 

Számukra nagyon hasznos tudás lenne a gépírás, amit sajnos az iskolákban nem tanítanak. Pedig milyen jól jönne ez a képesség egy szakdolgozat, egy beadandó vagy csak egy hosszabb poszt megírása során!

 

Az Alfakapos.hu Gépírás tanfolyama azonban pont ilyen céllal jött létre: ide bárki jelentkezhet, aki szeretné elsajátítani a tízujjas vakon gépelést. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.

 

A képzésről való tudnivalók

 

A Gépírás tanfolyam egy levelező képzés, ami azt jelenti, hogy otthonról elvégezhető. Nem kell kimozdulni, úgy szervezni a napot, hogy egy tanfolyam is beleférjen, hanem akkor ülhetünk le tanulni, amikor kedvünk tartja.

 

A levelező képzés során online kapjuk meg a tananyagot, és a saját tempónkban haladhatunk. Gyakorolhatunk, amennyi csak szükséges, senki nem szól ránk, hogy haladjunk a feladattal. Ez igazán jó dolog, bár azért kell némi elszántság, hogy a tanfolyamot be is fejezzük ilyen körülmények között. Nem baj, mert így az önfegyelmünk, kitartásunk is fejlődik.

 

Sokan elvégezték már ezt a képzést, és nagyon pozitívak a visszajelzések. A megszerzett tudás pedig igencsak praktikus, bárki tudja hasznosítani, akinek a munkavégzéséhez szükséges a gépírás.

 

A program felépítése

 

Hogyan zajlik pontosan egy ilyen online tanfolyam? Mit tanítanak itt? – sokakban felmerülhetnek ezek a kérdések. A számítógépes gépírás tanfolyam célja, hogy megtanuljunk tíz ujjal gépelni, ezáltal hamarabb elkészíteni egy-egy dokumentumot. Ha nem egyesével pötyögünk a billentyűzeten és nem kell keresgélnünk a betűket, akkor hatékonyabban tudunk dolgozni, tanulni.

 

Az oktatóktól kapott tájékoztató szerint magyarázó szövegek és animációk, valamint gyakorló játékok is segítik a tanulást, és sok-sok gyakorlással egyre ügyesebbek leszünk. A cél, hogy egy teljes szöveget is be tudjunk gépelni a lehető legrövidebb idő alatt. 

 

Ha szereted a kihívásokat, akkor tekintsd ezt a tanfolyamot is annak! Mérd le egy szövegen, mennyi idő alatt tudod begépelni a képzés előtt, és mennyi időt vesz igénybe ugyanez a képzés után. Látványos lesz a különbség!

 

További kérdések és válaszok

 

Az Alfakapos.hu többféle tanfolyamot is indít, vannak olyan képzései is, amelyek szakmát adnak a kezünkbe. A számítógépes gépírás nem ilyen, ennek végén elismerő certifikát szerezhető. Itt a gyakorlati tudás megszerzése a lényeg, nem a papír.

 

A kurzus egész évben indul, a képzési díj befizetését követően akár azonnal el is lehet kezdeni a gépelést, meg lehet tanulni az első leütés-kombinációkat. A képzést indító intézmény oldalán egy űrlapon keresztül lehet jelentkezni, a tájékoztatást azonnal küldik a szervezők.

 

Érdemes végignézni az Alfakapos.hu kínálatát, mert további praktikus, gyakorlatorientált és otthonról elvégezhető tanfolyamot is találunk még.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...

Mi a hosszú élettartamú mosógép titka?

    Ahhoz, hogy a mosógép élettartama a lehető leghosszabb lehessen,...