18.2 C
Cegléd
2024. július 27. szombat
spot_img

Praktikus tudás a hétköznapokban: a gépírás

 

 

A legtöbben valamilyen digitális eszközt, ha mást nem, okostelefont használnak a napi feladatok elvégzésére. Vannak azonban olyanok, akik dolgoznak vagy játszanak online játékokat, különösen az oldalon minden nap laptopon vagy számítógépen áttekintett pénzes játékokat, vagy használják tanulásra.

 

Számukra nagyon hasznos tudás lenne a gépírás, amit sajnos az iskolákban nem tanítanak. Pedig milyen jól jönne ez a képesség egy szakdolgozat, egy beadandó vagy csak egy hosszabb poszt megírása során!

 

Az Alfakapos.hu Gépírás tanfolyama azonban pont ilyen céllal jött létre: ide bárki jelentkezhet, aki szeretné elsajátítani a tízujjas vakon gépelést. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.

 

A képzésről való tudnivalók

 

A Gépírás tanfolyam egy levelező képzés, ami azt jelenti, hogy otthonról elvégezhető. Nem kell kimozdulni, úgy szervezni a napot, hogy egy tanfolyam is beleférjen, hanem akkor ülhetünk le tanulni, amikor kedvünk tartja.

 

A levelező képzés során online kapjuk meg a tananyagot, és a saját tempónkban haladhatunk. Gyakorolhatunk, amennyi csak szükséges, senki nem szól ránk, hogy haladjunk a feladattal. Ez igazán jó dolog, bár azért kell némi elszántság, hogy a tanfolyamot be is fejezzük ilyen körülmények között. Nem baj, mert így az önfegyelmünk, kitartásunk is fejlődik.

 

Sokan elvégezték már ezt a képzést, és nagyon pozitívak a visszajelzések. A megszerzett tudás pedig igencsak praktikus, bárki tudja hasznosítani, akinek a munkavégzéséhez szükséges a gépírás.

 

A program felépítése

 

Hogyan zajlik pontosan egy ilyen online tanfolyam? Mit tanítanak itt? – sokakban felmerülhetnek ezek a kérdések. A számítógépes gépírás tanfolyam célja, hogy megtanuljunk tíz ujjal gépelni, ezáltal hamarabb elkészíteni egy-egy dokumentumot. Ha nem egyesével pötyögünk a billentyűzeten és nem kell keresgélnünk a betűket, akkor hatékonyabban tudunk dolgozni, tanulni.

 

Az oktatóktól kapott tájékoztató szerint magyarázó szövegek és animációk, valamint gyakorló játékok is segítik a tanulást, és sok-sok gyakorlással egyre ügyesebbek leszünk. A cél, hogy egy teljes szöveget is be tudjunk gépelni a lehető legrövidebb idő alatt. 

 

Ha szereted a kihívásokat, akkor tekintsd ezt a tanfolyamot is annak! Mérd le egy szövegen, mennyi idő alatt tudod begépelni a képzés előtt, és mennyi időt vesz igénybe ugyanez a képzés után. Látványos lesz a különbség!

 

További kérdések és válaszok

 

Az Alfakapos.hu többféle tanfolyamot is indít, vannak olyan képzései is, amelyek szakmát adnak a kezünkbe. A számítógépes gépírás nem ilyen, ennek végén elismerő certifikát szerezhető. Itt a gyakorlati tudás megszerzése a lényeg, nem a papír.

 

A kurzus egész évben indul, a képzési díj befizetését követően akár azonnal el is lehet kezdeni a gépelést, meg lehet tanulni az első leütés-kombinációkat. A képzést indító intézmény oldalán egy űrlapon keresztül lehet jelentkezni, a tájékoztatást azonnal küldik a szervezők.

 

Érdemes végignézni az Alfakapos.hu kínálatát, mert további praktikus, gyakorlatorientált és otthonról elvégezhető tanfolyamot is találunk még.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Irány Párizs, az Olimpia!

A visszaszámlálás izgalmaí után az olimpiai játékok versenynapjai jelentik...

“Horrordíszlet” a ceglédi kórházban

A Telex oldalán hozták ismét hírbe a ceglédi kórházat:...

Búcsúzik Nagy Károly

Búcsúzik a CKKSE-től Nagy Károly - számolt be a...

Ikarus találkozó

Július 20-án, szombaton rendezték meg a III. Ikarus Pikniket...

Ceglédi zsonglőr a Manézs Talent Fesztiválon

Újabb sikert könyvelhet el Túri Ádám: június 30-án a...