14.7 C
Cegléd
2024. június 15. szombat
spot_img

Kifosztottak egy kocsit a Ceglédre tartó vonaton

Alig 5 perc alatt fosztottak ki egy magyar vonatkocsit a támadók: “Felszólítottak minket, hogy adjuk oda a táskáinkat”

Több embert is megtámadtak október elején a Ceglédre tartó éjszakai vonaton. A beszámolók szerint a kocsiban mindenkitől elvették a táskájukat, aki pedig nem engedelmeskedett a fosztogatóknak, attól erőszakkal vették el ingóságaikat. Az elkövetők az egyik megállónál lerohantak a vonatról, így sikerült elmenekülniük. – írta meg a Metropol.

A közösségi oldalon kért segítséget annak a férfinak a párja, akit szintén megtámadtak október 7-én a vonaton. Elmondása szerint mindenki szörnyen rettegett, attól féltek, hogy a támadóknál akár fegyver is lehet. A fosztogatás mindössze öt perc alatt játszódott le.

Felszólítottak mindenkit, hogy adjuk oda a táskáinkat. Persze voltak, akik ellenálltak, akkor viszont erőszakhoz folyamodtak – mondta el lapnak a férfi, akinek a táskájában szerencsére nem volt sem készpénz, se bankkártya, csupán egy napszemüveg és a fülhallgatója volt benne. Hozzátette, hogy 4 férfi volt az elkövető és körülbelül 10 ember ült a kocsiban, köztük nők is.

Többen is megpróbáltunk fellépni ellenük. Engem például erősen megrugdostak és megfenyegettek, amikor ellenálltam. Egy másik férfi utast ugyanezért felpofoztak. Körülbelül öt perc alatt zajlottak le az események, a Szemeretelep és Ferihegy vasútállomás között. A 4 elkövető előre eltervezetten és szervezetten hajtotta végre a tettét – mesélte.

További részletek…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...