22.6 C
Cegléd
2024. április 29. hétfő
spot_img

Mikor érdemes fürdőkádajtót beépíttetni?

 

 

Talán már te magad is hallottál a fürdőkádajtóról. Könnyen lehet, hogy egy kolléga, egy barát, egy szomszéd vagy egy rokon már használja is ezt a rendkívül sokoldalú megoldást, és ódákat zeng róla.

 

Ez nem is olyan meglepő, hiszen akárki is határoz a kádajtó beépítése mellett, egészen biztosan nem fogja megbánni. Most biztosan azon gondolkozol, hogy vajon neked szükséged lehet-e rá. Olvasd el mai írásunkat, és megtudod, hogy miért igen a válaszunk!

 

Készülj fel előre!

 

Akadnak olyan élethelyzetek, amikor lehet tudni előre, hogy szükség lesz az UDOOR fürdőkádajtó kádajtó beépítési szolgáltatására.

 

Ilyen lehet többek között a közelgő időskor, amikor már kezded érezni akár magadon, akár idősödő szüleiden, hogy nem úgy megy a mozgás, mint régen. Amikor gyengülnek az izmok, kopnak az ízületek, romlik az egyensúly, akkor nem éri meg kísérletezni.

 

Az akrobatikus mozdulatok helyett jöhet egy kádajtó, és máris kényelmesen és legfőképpen biztonságosan fogsz tudni belépni a kádba – akár egy gyors zuhany, akár egy pihentető-lazító ülőfürdő erejéig.

 

Ugyanígy előre gondolkodhatnak a gyermeket váró vagy kutyát vállaló családok is, ugyanis mind a gyermekeket, mind pedig a kutyusokat sokkal veszélytelenebb és egyszerűbb egy kádajtós kádban fürdetni.

 

Bármikor beüthet a krach…

 

Persze akadnak olyan esetek, amikkel nem lehet előre számolni.

 

Ilyen lehet egy balesetből vagy betegségből származó mozgásszervi probléma, egy komoly műtét utáni lábadozás vagy simán csak az otthoni ápolás és gondozás is.

 

Hogy minél jobban megkönnyítsd akár az ápolt, akár az ápoló dolgát, mindenképpen jó, ha a meglévő kádadat felhasználva kádajtó beépítéséről gondoskodsz!

 

Amint láthatod, ezek mind-mind olyan helyzetek, amikkel előre nem tudsz számolni, ám ha megtörténik a baj, jó, ha tudod, hogy a kádajtó beépítése egyetlen napot vesz igénybe, nem okoz felfordulást sem, sőt, anyagi csődbe sem dönti a családot. Éppen ezért mindenképpen érdemes megfontolni a fent említett vállalkozás megbízását ezzel a projekttel!

 

Az otthon értékét is növeli!

 

Ha a fenti érvek még nem lennének elegendőek, akkor már csak amiatt is megéri felkérni az UDOOR fürdőkádajtó csapatát arra, hogy építse be a kádajtónkat, mert ez a változtatás egyértelműen növeli az ingatlanunk értékét.

 

Sőt, nem csupán az érte kapott összeget srófolhatja fel, hanem nagy általánosságban az eladhatóságot is növeli. Hiszen gondolj csak bele, otthonodat megveheti így fiatal és idős egyaránt. Sőt, olyan is, akinek mozgásszervi baja van, nem csak a teljesen egészséges mozgásúak. Nem zárod ki a kisgyermekes és a kutyás családokat sem a vásárlói körből, ahogy akár egy műtét után lábadozó családtaggal sem őrültség megvenni egy kádajtóval turbózott lakást vagy házat.

 

Ahogy láthatod, nem igazán tudsz mellélőni vele, így minden jel arra utal, hogy érdemes mihamarabb gondoskodni a beszerelésről!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hat polgármester jelölt

Átvették az ajánlóíveket a jelölő szervezetek és a jelöltek,...

Diákolimpiai elődöntő sikerek

2024.04.27-én Csongrád adott otthont a FitKid Országos Diákolimpiai "A"...

Nem sokon múlt a tömegbaleset

Ismét egy döbbenetes felvétel került elő a magyar utakról....

Szemkápráztató látvány a ceglédi napnyugtában

Több országos hírportál is beszámolt róla, az Időkép oldalán...

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...