12.7 C
Cegléd
2024. június 14. péntek
spot_img

Elengedhetetlen darab a baba ruhatárából: a tökgatyó

 

 

Kezdő kismamaként nagyon könnyű elkövetni azt a hibát, hogy számtalan teljesen felesleges dolgot szerzünk be, attól való félelmünkben, hogy hiányozni fog, vagy pont akkor nem lesz, amikor nagy szükség lenne rá. A másik véglet, hogy valami nagyon hasznos, de nem is tudunk a létezéséről, így nem szerezzük be.

 

A Cseppke kínálatában kapható tökgatyó egy rendkívül hasznos darab, melynek minden kisgyerek ruhásszekrényében ott lenne a helye. Ha nem szerzed be, biztosan bánni fogod, ugyanis nagymértékben megkönnyítheti a mindennapokat.

 

Praktikus és kényelmes egyben

 

Nagyon gyakran fontos szempont a vásárlásnál, hogy a megvenni kívánt darab – úgymond – cuki legyen, azonban könnyen belátható, hogy ez egyáltalán nem kivitelezhetetlen feladat, hiszen gyakorlatilag bármibe öltöztetjük szívünk csücskét, biztosak lehetünk benne, hogy nagyon aranyos lesz. A tökgatyó egy igazán édes darab, melynek nem ez az egyetlen előnyös tulajdonsága.

 

Bő fazonnal rendelkezik, melynek köszönhetően a baba szabadon tud mozogni. Ebben a korban különösen fontos, hogy a babát ne korlátozza semmi a mozgásban, és a rajta lévő darabok kényelmesek legyenek. A tökgatyó mindkét kritériumnak megfelel.

 

A Cseppke nem csupán a komfortos viseletet tartja szem előtt, hanem a praktikumot is, ezért a tökgatyók a tipegő hálózsákokhoz hasonlóan kamáslival is el vannak látva. Ezáltal megoldható az a sok anyukának problémát jelentő helyzet, melynek során a gyerek állandóan lerúgja vagy lehúzza magáról a zoknit, így pedig fennáll a megfázás esélye. A kamásli egyetlen mozdulattal bezárható, így a tappancsok nem lesznek fedetlenek. Kinyitva és becsukva is egyszerűen használható.

 

A tökgatyó további előnye, hogy a környezettudatos anyukák által nagyon kedvelt mosipelus is tökéletesen elfér alatta.

 

Évszaktól és napszaktól függetlenül viselhető

 

A tökgatyónak bármely évszakban nagy hasznát veszed. Ha a baba napi rutinját tekintjük, univerzális darabnak mondható, hiszen minden helyzetben megállja a helyét. A ruhadarab eredetileg délutáni pihenéshez lett kifejlesztve. Éppoly szabad mozgást biztosít, mint a tipegőhálózsák, csak kevesebbet takar a testből, így melegebb időkben előnyösebb viseletnek számít.

 

Emellett hordozáshoz, sétához és játékhoz is nagyon jól használható. Az autós hordozóban is komfortos viselet, ráadásul ekkor a kamáslinak is nagy hasznát lehet venni.

 

Gyorsabb öltözés, több idő a játékra

 

A tökgatyót rendkívül egyszerű a tipegőre adni, hiszen nem kell cipzárral, gombbal vagy tépőzárral bajlódni. A kényelmes gumis deréknak köszönhetően könnyen fel és le lehet húzni. Így az öltöztetés és pelenkázás folyamata is felgyorsul, vagyis több idő marad az igazán fontos dolgokra.

 

Az pedig csak hab a tortán, hogy az időjárás változásával szinkronban lehet variálni. Hideg időben feljebb lehet húzni a derékrészt egészen a hátig és a mellkasig, míg nagy melegben vissza lehet hajtani.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...