12.7 C
Cegléd
2024. június 14. péntek
spot_img

Trendek a konyhában

 

 

A divat állandóan változik, legyen szó öltözködésről vagy akár az otthonunk berendezéséről. Nem véletlenül igyekszünk ezeket is figyelembe venni egy-egy felújítás során, hiszen pontosan ezeket megvalósítva lesz igazán modern az enteriőr.

 

Lássuk, hogyan érintik a változások a konyhák kialakítását! Ha éppen felújítást fontolgatsz, feltétlenül tarts velünk ebben a cikkben!

 

Divatos konyhai berendezések

 

Egy konyhától egyszerre várjuk el, hogy jól nézzen ki, és emellett azokat a funkciókat is maradéktalanul ellássa, amelyekre szükségünk van. A Markabolt.hu AEG sütő és főzőlap kombinációival garantálhatjuk, hogy az elhelyezett készülékek remekül passzolnak majd egymáshoz mind megjelenésüket, mind a funkcióikat tekintve.

 

Ha már a divatot nézzük, akkor jó ötlet megfontolni a matt fekete konyhai eszközök választását. Ez most igazán trendinek számít, s emellett egészen különleges, stílusos kiegészítőként teszik még szebbé a helyiséget. Dönthetünk például az AEG 60 cm-es SteamPro többfunkciós sütője, valamint ugyanennek a márkának a 80 cm-es SensePro indukciós főzőlapja mellett is, amelyet igazán elegánssá tehetünk, ha a fekete és fehér jegyében fehér csempével és mosogatótálcával, valamint egy szép kő munkalappal kombináljuk. Elegáns, exkluzív megjelenést tudunk ily módon megvalósítani.

 

Sokoldalúság jellemzi a matt fekete konyhai készülékeket

 

A matt fekete konyhai berendezések sokféle stílusjegyhez nagyon jól passzolnak, ezért bátran gondolkodhatunk másban is. Nemcsak a modern konyhának lehet nagyszerű, odaillő része, hanem egy rusztikus vagy ipari stílushoz is nagyon jól mutat. Ráadásul könnyen társíthatók hozzá olyan elemek is, amelyek igazán egyedivé teszik a konyhabútort, amilyen egy csillogó arany fogantyú például.

 

Hogyan találjunk rá a tökéletes stílusra?

 

Amennyiben a fő céljaink között szerepel az, hogy a konyhabútor divatos legyen, akkor érdemes a napjainkban trendinek számító opciók közül válogatni. Azonban manapság többféle vonal is abszolút megállja a helyét ebből a szempontból, így nem fogjuk túlságosan keretek közé szorítva érezni magunkat.

 

A minimalista, letisztult dizájn még mindig erősen tartja magát, ezért ha ebben a szellemben alakítottuk ki az otthonunk többi részét, remek ötlet, ha ebben a helyiségben is ezt keltjük életre. Ehhez egyszerű, egyenes vonalak, átlátható, visszafogott kialakítás, rendezett összhatás fog jól illeszkedni.

 

Stílustól függetlenül érdemes megfontolni a természetességet sugárzó anyagok használatát. Ezek közé tartozik a fa és a kő is, de bátran játszhatunk azzal is, hogy a márványt is becsempésszük a konyhába, főleg abban az esetben, ha luxuskivitelre vágyunk.

 

A ma divatos, kontrasztos hatás elérése érdekében használjunk sötét színeket, amiket világos vagy fehér árnyalatokkal kombinálhatunk. Igazán modern megoldás az is, ha újrahasznosított anyagokat is alkalmazunk, amelyeket természetesen energiatakarékos gépekkel társítunk, a környezettudatosság jegyében.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...