20.9 C
Cegléd
2024. június 20. csütörtök
spot_img

Innovációk az otthon védelmében

 

 

A biztonság olyan érték, amelyre mindannyian nagy figyelmet fordítunk. Legyen szó az értékeink védelméről, a biztos hely megóvásáról, szeretteinkről vagy akár saját magunk testi-lelki épségéről, ezek mind olyan értékek, amelyekért hajlandóak vagyunk anyagi áldozatot is hozni.

 

Nincs értelme utólag bánkódni!

 

Amikor egy betörés, rablás után próbálunk felocsúdni a történtek hatása alól, sokan találjuk abban a patt helyzetben magunkat, hogy egy dolog az anyagi kár, de ennél sokkal nagyobb veszteség az, hogy a biztonságérzetünkben is kár ért minket, amit sokkal nehezebb orvosolni, mint az elveszett tárgyakat. A DEFLOC kínálatából beszerezhető Paradox termékcsalád teljes körű és megbízható riasztórendszer kialakítását teszi lehetővé annak érdekében, hogy elkerülhessük ezeket a kellemetlen élményeket, veszteségeket.

 

Nézzük, vajon miért érdemes éppen ezt a márkát választanunk, amennyiben egy ingatlan védelmét szeretnénk magasabb szintre emelni.

 

Ismerjük meg közelebbről a gyártót!

 

Ez egy kanadai cég, amelynek erőssége az, hogy előtérbe helyezik az innovációt és fejlesztést, ezért megbízható, magas színvonalat tudnak kínálni az érdeklődőknek. Világszerte ismert és elismert, a magas színvonal, valamint a megbízhatóság példaképe, amelybe valóban megéri befektetni.

 

Nem beszélünk a levegőbe, ezt olyan minősítések is tanúsítják, mint a MABISZ vagy a CE. Egész egyszerűen nem tudunk félrenyúlni, amennyiben bizalmat szavazunk a márkának. Nem probléma a távfelügyelettel való összeköttetés, ezért ha éppen távol tartózkodunk az épülettől, akkor sem csak abban bízhatunk, hogy mi magunk tudunk intézni valami értelmeset a távolból, illetve nem leszünk a szomszédaink jóindulatára bízva.

 

A könnyű kezelhetőség, valamint a távirányítás olyan opciók, amelyekkel valóban minden igényt ki tudnak elégíteni ezek a rendszerek. S persze nem okoz problémát nemcsak egy kisebb méretű lakás, hanem egy kifejezetten nagyobb méretekkel rendelkező ingatlan biztonságának biztosítása sem.

 

Nézzünk egy ígéretes innovációt!

 

Említettük, hogy a Paradox élen jár a fejlesztés és kutatás terén, most éppen egy friss applikáció, a BlueEye született meg ezen célkitűzések szellemében. A mobilról történő vezérlés lassanként alapelvárássá válik a riasztórendszerek esetében, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen az a program, amellyel szabályozhatjuk az ingatlant.

 

Ez az új alkalmazás egyszerre fut a korábbival, a régebbi nevet biztosan mindenki jól ismeri, ez az iParadox után debütált Insite Gold. Utóbbi használatával nem probléma a be- vagy kikapcsolás, ahogy afelől is nyugodtak lehetünk, hogy minden riasztás el fog jutni hozzánk. De még a programozásra is lehetőségünk adódik.

 

A BlueEye inkább társ, mint trónfoglaló, mindegyiket tudjuk alkalmazni. De természetesen nem azért született, hogy bonyolultabbá, hanem hogy könnyebbé tegye a dolgunkat. A modern kivitel és a teljesen újdonságként ható funkciók révén tökéletes kiegészítővé válik azon az úton, aminek a célja az, hogy a maximumot hozzuk ki a rendszereinkből.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Hogyan válasszunk áramláskapcsolót a szivattyúhoz?

    Az áramláskapcsolók meghatározó szerepet játszanak a szivattyúk hatékony működésében,...

A nyelvi nehézségek leküzdése társasjátékkal

    A társasjátékok önmagukban izgalmas élményt adnak a közös játékon...

Asztalkultúra – milyen tanácsokat érdemes megfogadni?

  Az asztalkultúra jelentőségét nem kell a vendéglátásban dolgozók részére...

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához....

Etédi Zoltán az év tesitanára

A Magyar Diáksport Szövetség kezdeményezésére először került sor az...