19.7 C
Cegléd
2024. április 29. hétfő
spot_img

Retró stílus a konyhában: ezekkel a készülékekkel dizájnos lehet az otthonunk

 

 

A konyha szinte minden esetben a lakás egyik legfontosabb helyisége. Itt találkozunk először egymással reggelente, itt fejezzük be az estéket, beszéljük át a nap történéseit. A készülődés, a főzés és az étkezés csak akkor lesz tökéletes, ha a megfelelő eszközökkel szereljük fel az otthonunkat. A retró kivitelű készülékek azonban remek megoldást jelenthetnek, ha stílusos konyhára vágyunk.

 

Olyan gépeket mutatunk be, amelyek zseniális tudással és energiatakarékos működéssel lettek felruházva.

 

Egyediségek a konyhába

 

A konyha a főzés szerelmeseinek különleges helyet foglal el a szívében. Itt alkotjuk meg az ételeket, itt történnek a legfontosabb és legjelentősebb dolgok. A fűszerek illata, a gyümölcsök zamata, a sütemények készítése átjárja az egész helyiség hangulatát.

 

Az onlineMárkaboltok Gorenje Classico berendezéseitől nemcsak otthonos, hanem dizájnos is lesz a konyánk. Az elefántcsont és fekete színben kapható darabokat jellegzetes fogantyúval egészítették ki, antikolt arany változatban. Ez lehetőséget ad arra, hogy a nagykonyhai gépek minden egyes előnyeit kiélvezhessük úgy, hogy azok teljes mértékben harmonizáljanak a konyha minden egyes részével. 

 

Akadnak itt programozható időzítővel ellátott rendszerek, amelyek órát tartalmaznak, így lehetővé teszik a késleltetett kezdést és befejezést. De természetesen ez nem minden, amire a Gorenje Classico modellek képesek.

 

A főzőlapok csodája

 

Ott van nekünk a gázfőzőlap, amely 4 égésbiztosítóval készült típus, 1 wok égővel, egykezes szikragyújtással, valamint stabil öntöttvas edénytartó ráccsal. Ez javítja a gáztűzhely stabilitását és megjelenését. A rács anyaga különösen tartós és ellenáll még a legmagasabb hőmérsékletnek is, amire a wok ételek készítése közben nagy szükség van.

 

További előnye a már említett egykezes gyújtás, ami extra kényelmet, valamint könnyű irányítást eredményez. A gázégő bekapcsolásához csupán meg kell nyomni a gombot, majd egy kézzel elfordítani azt a kívánt szintre. A másik kezünk eközben szabad maradhat. A nehéz és lassú főzés ezzel végleg a múlté. Marad a gyors és egyszerű ételkészítés.

 

Mi a helyzet a mikrohullámú sütőkkel?

 

Egy jó és erős mikróra minden háztartásban szükség van. A Classico mikrohullámú sütők között megtalálhatjuk a 20 literes sütőt fém/üveg előlappal, valamint bal oldali ajtónyitással. Ezekben nincsen forgótányér, amit a gyártó úgy oldott meg, hogy nem az étel forog, hanem a készülékben található egység. Ennek köszönhetően az étel melegítése sokkal egyenletesebb lesz. Jó hír, hogy 5 teljesítményfokozata van, így szinte bármilyen élelmiszert fel tudunk vele melegíteni, kiengedni vagy éppen megsütni.

 

A Classico berendezések tehát lehetőséget adnak a gyors és hatékony ételkészítésre, mindezt stílusosan. A retró kivitelüknek köszönhetően ugyanis szinte bármilyen otthonban jól mutatnak.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hat polgármester jelölt

Átvették az ajánlóíveket a jelölő szervezetek és a jelöltek,...

Diákolimpiai elődöntő sikerek

2024.04.27-én Csongrád adott otthont a FitKid Országos Diákolimpiai "A"...

Nem sokon múlt a tömegbaleset

Ismét egy döbbenetes felvétel került elő a magyar utakról....

Szemkápráztató látvány a ceglédi napnyugtában

Több országos hírportál is beszámolt róla, az Időkép oldalán...

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...