11.4 C
Cegléd
2024. április 29. hétfő
spot_img

Tabella élén telelnek a serdülő Cápák

A Ceglédi KK SE Kék Cápák U19 és U17 csapata zárta az egyesület 2023 évi leány mérkőzés sorozatát. Mindkét korosztály itthon lépett pályára. A serdülőknek mindenképpen nyerniük kellett, hogy vissza vegyék a bajnoki tabella első helyét, az ifisták pedig a dobogós helyekért küzdenek. Az U17 nyerni tudott, így őszi bajnokként térhetnek a téli pihenőre, az U19 csapat pedig nagy csatában szerzett egy pontot a 72 gólos meccsükön.

Szilágyi József: – Egy hullámzó utolsó meccsen vagyunk túl az őszi szezonban. Nem tudom, hogy annak a tehernek tudható e be az első félidei dekoncentráltság, hogy ez a mérkőzés döntötte el a tabella első helyét. Azt viszont tudom , hogy nagyon akartak a lányok, és az utolsó sípszóig próbálták megtenni, azt amit kértem tőlük. Sajnos a védekezésünk nem állt össze, viszont támadásban ezt a csorbát ki tudtuk javítani. Nem maradtak el az egyéni jó teljesítmények sem, és örülök hogy mindenki hozzá tudott tenni. Ha a védekezésben fel tudunk javulna a tavaszi szezonra, akkor nagy esélyünk van elérni a kitűzött célunkat. Rajta leszünk ezen, és dolgozunk tovább. Gratulálok a lányoknak!

Eredmények:
U 19 korosztály
Ceglédi Kék Cápák – Bugyi SE 36 – 36 ( 15 – 19 )
Cegléd 60 néző, vezette Bognár, Novák
Cegléd: Semetka Gréta, Sila Réka(kapusok), Peszeki Laura 9(6), Kis Dzsenifer 8, Pesti Gréta 6(2), Józsa Luca 4, Imbre Anna 3, Pintér Zsófia 3, Kaposvári Vanda 1, Ferenczi Lili 1, Vidéki Dorina 1, Retkes Lili, Kapusi Anna, Kövecses Judit, Fekete Alexandra, edző Szilágyi József
Hétméteresek: 8/8, ill. 8/7
Kiállítások: 2, ill. 6 perc
Szilágyi József: – Sajnos az első félidőt kicsit enerváltam kezdtük és dadogott a labda a kezünkben, de még ennek ellenére sem tudott a vendég csapat ellépni nagyobb különbséggel. A második játékrész első felében úgy láttam a lányokon hogy nem hisznek abban hogy megtudják ugrani azt a lépést ami a győzelemhez kell. Amikor feljöttünk 3 gólra, akkor viszont valami bekapcsolt. A hitünknek és a küzdeni akarásnak köszönhetően az utolsó percekben döntetlenre tudtuk menteni a találkozót, sőt még a győzelemért is támadtunk, igaz csupán 5 másodpercet. A végét sajnálom, mert ha lett volna még egy kis időnk ( kb.3 mp) , akkor ez egy hatalmas győzelem lehetett volna. De így is nagyon büszke vagyok a lányokra! Kitettek magukért!

U 17 korosztály
Ceglédi Kék Cápák – Albertirsa SE 39 – 29 ( 21 – 17 )
Cegléd, 100 néző, vezette Lipcsei, Pásztor
Cegléd: Sila Réka, Kocsis Anna (kapusok), Pesti Gréta 14(3), Ferenczi Lili 9, Imbre Anna 5, Fekete Alexandra 4, Fleischmann Csenge 3, Gigor Stella 1, Medveczky Anna 1, Kaposvári Vanda 1, Kocsis Kata 1(1), Józsa Luca, Dengi Csenge, Kövecses Judit, edző Szilágyi József
Hétméteresek. 5/4, ill .3/2
Kiállítások: 14, ill. 12 perc

Pudics Zsolt

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...