11.1 C
Cegléd
2024. február 21. szerda
spot_img

Holtan találták az eltűnt nagykőrösi férfit

Különös eltűnés miatt értesítették a tűzoltókat december 14-én, csütörtökön délelőtt Nagykőrösön. A nagykőrösi közösségi oldal szerint ugyanis a helyi férfi aznap nem jelent meg a munkahelyén, többszöri megkeresésre sem felelt. A férfi pontosan és rendszeresen bejárt a munkahelyére, így nem csak munkatársai, de felettesei is aggódtak.

Ekkor értesítették a rendőrséget, hogy a férfinek nyoma veszett, így a nagykőrösi katasztrófavédelmi egység emberei a Gyopár utcai lakásához mentek, ahol az ajtókat zárva találták. A tűzoltók így létra segítségével, az ablakon keresztül hatoltak be a lakásba, ahol meg is találták az eszméletlen férfit. Bár a velük érkező mentősök próbáltak rajta segíteni, hiába: a munkatársak legrosszabb gyanúja igazolódott be, és a mentősök csupán a halál beálltát tudták megállapítani.

Egyelőre ugyan nem tudni biztosan, hogy mi is történt valójában, azonban a Ripost úgy tudja, hogy a férfi vélhetően öngyilkos lett, nem gyanakszanak idegenkezűségre. Információink szerint a férfi nem állt egyedül a világban, családja és barátai voltak, akiket összetört a halála. Korábbi munkatársai szerint a férfi jól dolgozott, megbízható és jó munkaerő volt, nagyon sajnálják, ami vele történt. Hozzátették: nem tudják, és nem is értik, hogy mi történhetett a háttérben, ha a férfi önkezével vetett véget életének.
Ripost.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...

Ki lesz 2023 legnépszerűbb ceglédi sportolója?

Idén is a cegledisport.hu facebook oldalán lehet szavazni, hogy...

Milyen egy jó biztonsági őr?

    Egy intézmény, szervezet vagy telephely biztonságának fenntartásában nem elegendő...

A hajléktalanügy margójára

Lapunknak egy - az előző lapszámban megjelent boltok, áruházak...