11.4 C
Cegléd
2024. április 29. hétfő
spot_img

Cselekvő szeretet

Évről évre átéljük a karácsonyi várakozást, kiszakadunk a hétköznapok sodrából, jobban figyelünk egymásra, apró ajándékokkal, közös élményekkel tesszük szebbé az ünnepnapokat. Sokszor elég egy kedves szó, finom süteményillat, hópihe, dallam, és máris megannyi elmúlt karácsony emléke elevenedik fel, melyekre mindig jó emlékezni.

Az Infineon Technologies Bipoláris Kft. vállalati kultúrájának része a rászorulókról való gondoskodás. Az évek során újabb és újabb elemekkel gazdagodott a vállalati és munkatársi adományozás. Jó érzés, hogy a kollégák magánemberként is csatlakoznak ezekhez a programokhoz és erőt, reményt adnak egy mosollyal, egy kedves szóval, egy tál étellel vagy épp gyermekek kívánságát teljesítve.

Az idei évben immár harmadik alkalommal vállalati adományunkat a Tábitha Gyermekhospice Háznak ajánlottuk fel.

A Tábitha Ház célja és küldetése egyedülálló Magyarországon. A Tábitha Gyermekhospice nem kórház, hanem teljes körű ellátást biztosító otthon a már gyógyíthatatlan gyerekeknek és családjaiknak. Aki azt gondolja, hogy „tragikus, nyomasztó hely”, téved: mosoly, nevetés, játék és sok-sok szeretet határozza meg a légkört. A szeretet ünnepén rájuk is gondolunk.

December 20-án ételadományt juttatunk el a ceglédi “Gondoskodás” Hajléktalanokat Ellátó Intézmény számára. Az intézmény valamennyi lakója számára egy ünnepi menüvel – Falusi csibeleves, töltött káposzta, almáspite vaníliasodó – tesszük szebbé az ünnepvárást.

Munkatársaink magánemberként is csatlakoztak a jótékonykodáshoz, az idei évben több nehézsorsú kisgyermek karácsonyi kívánságát váltották valóra.

Valamennyi munkatársunknak és családjaiknak, Cegléd város lakosainak békés, meghitt Karácsonyi Ünnepeket és mindenekelőtt egészségben eltöltött Boldog Újesztendőt kívánunk!

Barócsi Tünde, Infineon Technologies Bipoláris Kft.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...